Έσωσε match points και πέρασε στα ημιτελικά ο Ράονιτς!

Ο Μίλος Ράονιτς έσωσε δύο match points του Ούγκο Ουμπέρ και προκρίθηκε στον ημιτελικό γύρο του Paris Masters!

Ακόμα ένα ματς του νεαρού Γάλλου εξελίχθηκε σε ένα μεγαλοπρεπές θρίλερ στο Παρίσι, όμως, αυτή τη φορά, βγήκε ο χαμένος της αναμέτρησης.

Μετά τις τρίσετες νίκες επί των Τσιτσιπά και Τσίλιτς, ο Ουμπέρ έφτασε σε δύο match points ώστε να προκριθεί στον πρώτο του ημιτελικό Masters αλλά ο πολύπειρος Μίλος Ράονιτς είχε διαφορετική άποψη.

Σώζοντας και τις δύο τεράστιες

ευκαιρίες του αντιπάλου του, ο Καναδός κέρδισε τον Ουμπέρ με 6-3, 3-6, 7-6(7) και πήρε μια αγχωτική μεν απολαυστική δε πρόκριση για τους “4” στο Παρίσι εκεί όπου θα παίξει με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ!

Στην κόψη του ξυραφιού κύλησε το ματς ανάμεσα σε δύο εξαιρετικούς servers όπως είναι οι Ράονιτς και Ουμπέρ.

Ο Καναδός έσωσε επτά break points του Ουμπέρ στο πρώτο σετ και εκμεταλλεύτηκε τη μοναδική του ευκαιρία για break αφήνοντας τον Γάλλο με ένα αίσθημα αδικίας για την κατάληξη του σετ.

Ήταν όμως τρομερά αποτελεσματικός στο δεύτερο σετ όταν και αντιστράφηκαν οι ρόλοι και εκμεταλλεύτηκε το μοναδικό break point που δημιούργησε!

Μετά από εκατέρωθεν χαμένα break points στην αρχή του τρίτου σετ, το ματς κρίθηκε σε ένα φινάλε-θρίλερ με τον Ουμπέρ να χάνει δύο match point, το ένα στο σερβίς του και τον Ράονιτς να τον τιμωρεί.

Αυτός είναι ο δεύτερος ημιτελικός Masters για τον Ράονιτς μέσα στο 2020 μετά το Σινσινάτι.

PARIS MASTERS DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Έσωσε match points και πέρασε στα ημιτελικά ο Ράονιτς! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα