Paris Masters: Προημιτελικοί με φόντο το Λονδίνο

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να μάθουμε τον 8ο τενίστα που θα πάρει μέρος στο ATP Finals του Λονδίνου, στο τελευταίο τουρνουά της σεζόν 15-22 Νοεμβρίου στην Ο2 Arena.

Το πρόγραμμα του Paris Masters περιλαμβάνει τους τέσσερις προημιτελικούς, με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν να κρατάει στα χέρια του το τελευταίο εισιτήριο για Λονδίνο, έχοντας όμως δύσκολη αποστολή απέναντι στον Ντανίλ Μεντβέντεφ, στον πρώτο προημιτελικό της Παρασκευής (15:00GR).

Σε περίπτωση

νίκης, ο Αργεντινός θα ακολουθήσει τους Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Τιμ, Τσιτσιπά, Μεντβέντεφ, Ζβέρεφ και Ρούμπλεφ στο συναρπαστικό τουρνουά ATP Finals.

Αν ηττηθεί από τον Μεντβέντεφ, θα περιμένει να δει τον απογευματινό αγώνα (19:30GR) του Ράφαελ Ναδάλ με τον συμπατριώτη του, Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, ελπίζοντας σε επικράτηση του Ράφα αφού ο Καρένιο Μπούστα είναι ο μοναδικός τενίστας που τον απειλεί.

Βέβαια, για να ξεπεράσει βαθμολογικά τον Σβάρτσμαν ο Μπούστα, θα πρέπει να κατακτήσει τον τίτλο στο Παρίσι, κάτι που θεωρείται εξαιρετικά απίθανο.

Ο Μίλος Ράονιτς με την αποκάλυψη του τουρνουά, Ούγκο Ουμπέρ είναι ο δεύτερος προημιτελικός της ημέρας (16:30GR) και το βραδινό πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και τον Στάνισλας Βαβρίνκα (21:30GR).

PARIS MASTERS DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Paris Masters: Προημιτελικοί με φόντο το Λονδίνο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα