Μόνο αυτός – VIDEO

Ο Στάνισλας Βαβρίνκα κάτι παθαίνει μόλις βρει απέναντί του έναν φορμαρισμένο τενίστα με μεγάλο σερί νικηφόρων αγώνων.

Αν και έχασε με 6-1 το εναρκτήριο σετ της τελευταίας αναμέτρησης της Πέμπτης κόντρα στον φορμαρισμένο Αντρέι Ρούμπλεφ, ο Stan the Man κατάφερε να γυρίσει το ματς και να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη με 1-6, 6-4, 6-3, εξασφαλίζοντας το τελευταίο εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Paris Masters.

Ο Ρούμπλεφ προερχόταν από δύο σερί τίτλους (Βιέννη, Αγία

Πετρούπολη) και έτρεχε ένα σερί 11 συνεχόμενων νικών, όμως η ποιότητα και η εμπειρία του Βαβρίνκα ήταν αυτή που είχαν τον τελευταίο λόγο στη μεταξύ τους αναμέτρησης, με τον 35χρονο Ελβετό να εξαπολύει το μοναδικό του one handed backhand του και να ολοκληρώνει την ανατροπή μετά από 1 ώρα και και 42 λεπτά αγώνα.

“Στην αρχή σίγουρα έπαιζε πιο γρήγορα από εμένα και ήταν καλύτερος. Ήταν δύσκολο για μένα να βρω λύσεις. Όμως, δεν έχασα την πίστη μου ότι μπορώ να αλλάξω κάτι στο παιχνίδι μου και να παίξω καλύτερα.

Μετά από ένα μονόπλευρο 1ο σετ, ο Βαβρίνκα βελτίωσε αισθητά τα ποσοστά στο 1ο σερβίς και κατάφερε να πετύχει το πρώτο του break στο 7ο game (4-3), φτάνοντας στην ισοφάριση.

Ο χαρισματικός Ελβετός κράτησε το μομέντουμ στο ξεκίνημα του καθοριστικού σετ, πετυχαίνοντας break στο 1ο game και επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του με ένα ακόμη break στο τελευταίο game της αναμέτρησης.

“Δεν ξεκινησα καλά το ματς αλλά ήταν σημαντικό που έμεινα συγκεντρωμένος στο σερβίς μου. Άρχισα να σερβίρω καλύτερα, να μιξάρω καλύτερα το παιχνίδι μου και να παίρνω πιο εύκολους πόντους. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη μου” είπε ο Σταν.

Επόμενος αντίπαλος για τον Βαβρίνκα, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ που επίσης βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, προερχόμενος απο δύο σερί τίτλους στην Κολωνία ενώ χρειάστηκε 3 ώρες για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αντριάν Μαναρινό στον 3ο γύρο.

PARIS MASTERS DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Μόνο αυτός – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα