”Έσμιξαν” Καρολίνα Πλίσκοβα-Κοντσίτα Μαρτίνεζ

Η Καρολίνα Πλίσκοβα διανύει παρατεταμένο ντεφορμάρισμα φέτος και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει για ακόμη μια φορά προπονητή…

Λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξη του φετινού Αμερικανικού Όπεν, η Καρολίνα Πλίσκοβα γνωστοποίησε τον νέο της προπονητή.

Πιο συγκεκριμένα, η πολύπειρη Ισπανίδα Κοντσίτα Μαρτίνεζ, πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας Fed Cup της χώρας της, αναμένεται να επωμιστεί το βάρος της ανασυγκρότησης της Τσέχας.

Η 46χρονη Ισπανίδα αντικαθιστά τον Τόμας Κρούπα, ο

οποίος την ”πλήρωσε” για τις κακές εμφανίσεις της Πλίσκοβα φέτος.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Κοντσίτα Μαρτίνεζ είναι πρώην Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, ενώ έχει κατακτήσει το 1994 και τον τίτλο στο Wimbledon. Έχει στεφθεί πρωταθλήτρια με την εθνική της Ισπανίας στο Fed Cup πέντε φορές, ενώ έχει κατακτήσει τρία μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Βαρκελώνη 1992, Ατλάντα 1996, Αθήνα 2004).

Νέα μεγάλη πρόκληση για την Ισπανίδα, η οποία είχε οδηγήσει και την Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα το 2017 στον τίτλο του Wimbledon, με την Καρολίνα Πλίσκοβα που αυτήν την στιγμή βρίσκεται στο Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης, να θέλει να επιστρέψει στις μεγάλες επιτυχίες, αρχής γενομένης από το Αμερικανικό Όπεν.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post ”Έσμιξαν” Καρολίνα Πλίσκοβα-Κοντσίτα Μαρτίνεζ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα