Το θέλει και πάλι… απεγνωσμένα!

10 χρόνια χωρίς US Open, είναι πολλά για τον Ρότζερ Φέντερερ που δηλώνει ότι, ένας τίτλος στη Νέα Υόρκη θα σήμαινε… τον κόσμο όλο

Ένα από τα πιο επιτυχημένα του τουρνουά, στο ξεκίνημα της καριέρας του, έχει εξελιχθεί σε άλυτο γρίφο για τον Ρότζερ Φέντερερ ο οποίος προσεγγίζει το Αμερικανικό Όπεν με λαχτάρα και προσμονή..

Ο αδιαμφισβήτητα κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών, ήταν ο μόνιμος πρωταθλητής στη Νέα

Υόρκη την πενταετία 2004-2008, όμως φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από την τελευταία φορά που κράτησε στα χέρια του το πολύτιμο τρόπαιο.

Πρόσφατα, ο ίδιος ο Φέντερερ είχε μιλήσει γι’αυτή τη “μαύρη 10ετια”, υποστηρίζοντας ότι οι συγκυρίες δεν του επέτρεψαν να πανηγυρίσει τουλάχιστον 1-2 ακόμη τίτλους στο Flushing Meadows.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρεμιέρας του στο Αμερικανικό Όπεν την Τρίτη, ο Φέντερερ δήλωσε ότι ένας τίτλος φέτος στη Νέα Υόρκη, θα σήμαινε πάρα πολλά για τον ίδιο…

“Θα σήμαινε τον κόσμο για μένα. Φέτος, το US Open είναι μεγαλύτερη προτεραιότητα απ’ότι ήταν πέρυσι. Όχι ότι δεν ήταν πέρυσι, αλλά το Wimbledon ήταν ο πρωταρχικός μου στόχος την περσινή σεζόν” είπε ο 37χρονος, πλέον, Ελβετός.

Αναφερόμενος στην τωρινή κατάσταση, ο Φέντερερ δήλωσε ικανοποιημένος και έτοιμος να ριχτεί στη μάχη της διεκδίκησης του 6ου US Open στην καριέρα του.

“Δεν ήμουν καν κοντά στο καλύτερό μου στο Σινσινάτι κι όμως κατάφερα να φτάσω στον τελικό που είναι πολύ καλό αποτέλεσμα. Ο τελικός δεν ήταν τόσο καλός αλλά με επηρέασε και η κούραση. Ο Νόβακ ήταν πολύ καλός. Το Σινσινάτι με βοήθησε να προετοιμαστώ κατάλληλα για το US Open και πλέον αισθάνομαι έτοιμος. Αυτό είναι το σημαντικό για μένα” πρόσθεσε ο μαέστρος.

“Είμαι ενθουσιασμένος και χαρούμενος που έχω επιστρέψει εδώ και είμαι υγιής. Θα πάρω το κάθε ματς ξεχωριστά και θα δούμε πως θα πάει” είπε ενόψει του 1ου γύρου με τον Γιοσιχίτο Νισιόκα το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης.

The post Το θέλει και πάλι… απεγνωσμένα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα