Έρχεται φορτσάτος ο Μεντβέντεφ – VIDEO

Τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του κατέκτησε ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, κερδίζοντας τον Στιβ Τζόνσον στον τελικό του Winston-Salem Open

O Ντανίλ Μεντβέντεφ είναι ο πιθανός αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο 2ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν, εφόσον βέβαια ο Έλληνας πρωταθλητής ξεπεράσει το εμπόδιο του Τόμι Ρομπρέδο και ο Ρώσος κερδίσει τον συμπατριώτη του, Ευγένι Ντονσκόι στην πρεμιέρα.

Ο 22χρονος Μεντβέντεφ, Νο55 στον κόσμο, ολοκλήρωσε μια εξαιρετική εβδομάδα στο Ουίνστον-Σάλεμ στη Βόρεια Καρολίνα, κερδίζοντας και τον Στιβ Τζόνσον στον τελικό της ATP

250 διοργάνωσης!

Με όπλο του το καλό σερβίς και την αυτοπεποίθηση στα χτυπήματά του, ο Ρώσος δεν πιέστηκε ιδιαίτερα από τον αντίπαλό του και μετά από 1 ώρα και 24 λεπτά αγώνα, έφτασε στη σπουδαία επικράτηση με 6-4, 6-4, μην επιτρέποντας στον Στιβ Τζόνσον να γίνει ο πρώτος τενίστας το 2018 που θα έχει τίτλο σε όλες τις επιφάνειες και μάλιστα επί αμερικανικού εδάφους (είχε κερδίσει σε Χιούστον-χώμα και Νιούπορτ-γρασίδι).

Ο τίτλος και οι 250 ATP βαθμοί, φέρνουν τον Μεντβέντεφ στο career high Νο36 της παγκόσμιας κατάταξης, με τον 22χρονο Μοσχοβίτη να πανηγυρίζει τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του, μετά από αυτόν στο Σίδνεϊ αρχές του 2018.

“Νιώθω υπέροχα. Στην αρχή της εβδομάδας, δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι αυτό είναι πιθανό. Παρ’όλο που έπαιζα καλά, δεν πίστευα ότι έχω τη φόρμα να κερδίσω έναν τίτλο. Ξεκίνησα αργά το τουρνουά και θα μπορούσα να είχα χάσει από τον 1ο γύρο. Τελικά, κατέκτησα τον τίτλο χωρίς να χάσω σετ κάτι που είναι απίστευτο και με κάνει πολύ χαρούμενο” δήλωσε ο Μεντβέντεφ.

O Mεντβέντεφ δεν δέχθηκε καν break στα δύο τελευταία του ματς στο τουρνουά και σημείωσε την 4η νίκη του κόντρα στον Στιβ Τζόνσον, σε σύνολο πέντε αναμετρήσεων μεταξύ τους.

“Έπαιξε πραγματικά καλά. Δεν έκανε λάθη και δυστυχώς δεν ήταν και η καλύτερή μου μέρα σήμερα. Αλλά έτσι είναι η ζωή” είπε ο Τζόνσον” που θα ανέβει στο Νο31 της παγκόσμιας κατάταξης.

WINSTON-SALEM OPEN DRAW

The post Έρχεται φορτσάτος ο Μεντβέντεφ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα