Το σήκωσε η Σαμπαλένκα – VIDEO

Toν πρώτο WTA τίτλο της καριέρας της, πανηγύρισε στο New Haven η υπερφορμαρισμένη Αρίνα Σαμπαλένκα

Το μεγαλύτερο επίτευγμα της καριέρας της, μέχρι το επόμενο, πέτυχε η 20χρονη Αρίνα Σαμπαλένκα, κατακτώντας τον πρώτο της τίτλο στο Connecticut Open.

Η Λευκορωσίδα, Νο25 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε με σχετική άνεση 6-1, 6-4 της Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο στον τελικό του New Haven και επιβεβαίωσε την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση

των τελευταίων εβδομάδων.

Η Σουάρεζ Ναβάρο, Νο30 στον κόσμο, προκρίθηκε στον τελικό μετά από ένα walk over (2ος γύρος Κόντα) και δύο αποσύρσεις σε προημιτελικά (Κβίτοβα) και ημιτελικά (Πουίγκ), όμως απέναντι στην Σαμπαλένκα και στο πανίσχυρο παιχνίδι της Λευκορωσίδας, δεν μπόρεσε να κάνει πολλά..

Με τέσσερα break στο σερβίς της 29χρονης Ισπανίδας, η Σαμπαλένκα κλείδωσε τη νίκη της σε μόλις 73 λεπτά αγώνα και δήλωσε ανυπόμονη να επιστρέψει το 2019 για να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Κονέκτικατ!!

“Είμαι τόσο χαρούμενη με τον πρώτο μου τίτλο. Είναι απίστευτο συναίσθημα. Στα πρώτα λεπτά είσαι πολύ χαρούμενη, μετά διαπιστώνεις ότι πρέπει να δουλέψεις περισσότερο γιατί του χρόνου πρέπει να το κάνεις ξανά. Έτσι αισθάνομαι αυτή τη στιγμή” είπε η Λευκορωσίδα αμέσως μετά.

Ήταν ο τρίτος τελικός στην καριέρα της Σαμπαλένκα, μετά την ήττα από τη Σαράποβα στο Tianjin Open το 2017 και από τη Βοζνιάκι φέτος στο Ίστμπουρν.

Μετά την κατάκτηση του Connecticut Open, η Σαμπαλένκα θα σκαρφαλώσει στο career high Νο20 της παγκόσμιας κατάταξης.

CONNECTICUT OPEN DRAW

The post Το σήκωσε η Σαμπαλένκα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα