Ρότζερ ή Ράφα, λοιπόν ;

Ντομινίκ Τιμ, Γκαέλ Μονφίς και Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, κλήθηκαν να απαντήσουν στην, ίσως, πιο δύσκολη ερώτηση όλων των εποχών όσον αφορά το τένις. Ρότζερ ή Ράφα λοιπόν ;

Είναι μια ερώτηση, στην οποία σίγουρα, όλοι έχουμε κληθεί να απαντήσουμε έστω στον εαυτό μας. Μια ερώτηση που περιλαμβάνει ότι έχει συμβεί στο τένις, τα τελευταία 15 περίπου χρόνια.

Ντομινίκ Τιμ, Γκαέλ Μονφίς και Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, ερωτήθηκαν ο καθένας ανοιχτά

από το ESPN, για το ποιόν από τους δυο θρύλους προτιμάνε, τον Ρότζερ Φέντερερ ή τον Ράφαελ Ναδάλ ;

Οι απόψεις διίστανται, εννοείται, αναλυτικά όσα είπαν τρεις εκ των κορυφαίων τενιστών αυτήν την εποχή:

Ντομινίκ Τιμ: Μου αρέσουν και οι δύο, αλλά ο Ναδάλ μοιάζει περισσότερο στον τρόπο παιχνιδιού μου. Για αυτό τον λόγο τον προτιμώ. Ο Φέντερερ είναι απίστευτος, αλλά ο Ναδάλ “γουστάρει” το χώμα όπως εγώ.

Γκαέλ Μονφίς: Είναι πολύ δύσκολο να απαντήσω, διότι μεγάλωσα πραγματικά βλέποντας αυτούς τους δύο να σαρώνουν τα πάντα. Είναι θρύλοι για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Μου αρέσει ο ένας για τον έναν λόγο και ο άλλος για άλλον λόγο. Προτιμώ τον Ρότζερ, διότι κέρδισε τα πάντα, έχει τα περισσότερα Grand Slams, αλλά προτιμώ και τον Ράφα γιατί έχει κερδίσει το Roland Garros 10 φορές, και όνειρό μου είναι να το κερδίσω έστω μια φορά.

Πάμπλο Καρένιο Μπούστα: Ο ένας είναι φίλος μου και συμπατριώτης μου, αλλά ο Ρότζερ είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους, είναι ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία του τένις. Πάντως, προτιμώ τον Ράφα.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ρότζερ ή Ράφα, λοιπόν ; appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα