Επέστρεψε με πειστική νίκη ο Βασιλιάς – VIDEO

Στο πρώτο του ματς μετά τον αποκλεισμό στην 8αδα του Wimbledon, ο Ρότζερ Φέντερερ έδειξε ορεξάτος και έτοιμος για το… Αμερικανικό όνειρο

Ο φιλότιμος Πίτερ Γκόζοφτσικ, δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά τον Ρότζερ Φέντερερ ο οποίος είναι ο αδιαμφισβήτητος Βασιλιάς στο Western & Southern Open, με εφτά τίτλους στο Σινσινάτι.

Το Νο2 του ταμπλό, έσωσε και τα πέντε break points του αντιπάλου του (όλα στο 1ο σετ) και επιβλήθηκε με 6-4, 6-4 του 29χρονου Γερμανού, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τον 3ο γύρo της Masters διοργάνωσης!

Ο

37χρονος, πλέον, Ελβετός, έβγαλε 12 άσους και με εξαίρεση το πρώτο νευρικό service game του στο ματς, στη συνέχεια είχε τον απόλυτο έλεγχο.

“Ένιωσα καλά στο πρώτο ματς. Δεν είχα άγχος. Ήξερα τι πρέπει να κάνω και το game plan ήταν απλό. Είναι πολύ γρήγορο γήπεδο εδώ. Κάθε μέρα νιώθω και καλύτερα μετά το Wimbledon” είπε ο Φέντερερ αμέσως μετά.

Στον 3ο γύρο της διοργάνωσης, ο μαέστρος θα αντιμετωπίσει τον Λεονάρντο Μάγερ που κέρδισε νωρίτερα τον “δήμιο” του Άντι Μάρει, Λούκας Πουίγ με 7-6, 6-4.

“Πιστεύω ότι χρειάζεται 2-3 παιχνίδια για να το βρεις, να βρεις τις γραμμές, να βρεις το ρυθμό στο σερβίς, να σερβίρεις με ακρίβεια και συνέπεια. Γι’αυτό είμαι χαρούμενος κάθε φορά που κερδίζω στον 1ο γύρο, γιατί μου δίνει την ευκαιρία να παίξω καλύτερα στον επόμενο γύρο” πρόσθεσε ο RF.

WESTERN AND SOUTHERN OPEN DRAW | OOP | TV SCHEDULE

The post Επέστρεψε με πειστική νίκη ο Βασιλιάς – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα