Δύσκολη πρεμιέρα για Στέφανο!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται να ριχτεί σήμερα στην μάχη του Western & Southern Open στο Σινσινάτι, έχοντας αρκετά δύσκολη δοκιμασία απέναντι στον Νταβίντ Γκοφάν…

Μετά την καθ’ όλα επιτυχημένη του πορεία στο Rogers Cup του Τορόντο, όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό απέναντι στον Ράφαελ Ναδάλ, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και Νο15(!) αυτήν την στιγμή στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, Στέφανος Τσιτσιπάς, είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του στο Σινσινάτι.

Ο 20χρονος Έλληνας πρωταθλητής καλείται να αποβάλει την συσσωρευμένη

κούρασή του από τα πολλά, συνεχόμενα, απαιτητικά ματς που έδωσε στον Καναδά και να εμφανιστεί σε καλή κατάσταση στην πρεμιέρα του, καθώς θα αντιμετωπίσει έναν πολύ επικίνδυνο αντίπαλο.

Ο λόγος για τον Βέλγο Νταβίντ Γκοφάν, Νο11 του κόσμου, τον οποίο βέβαια ο “Στεφ” κέρδισε πριν λίγες ημέρες στην Ουάσινγκτον, όμως δεν παύει να είναι ένα αρκετά υψηλό εμπόδιο, ειδικά για τον 1ο γύρο ενός τουρνουά.

Στις 21:30GR περίπου, ο Στέφανος θα κοντραριστεί με τον Βέλγο στον 1ο γύρο του Western & Southern Open του Σινσινάτι, στο τελευταίο Masters τουρνουά προετοιμασίας πριν το πολυαναμενόμενο Αμερικανικό Όπεν.

CINCINATTI MEN’S DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Δύσκολη πρεμιέρα για Στέφανο! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα