Η Κβίτοβα το ντέρμπι με τη Γουίλιαμς! – VIDEO

H εντυπωσιακή Πέτρα Κβιτοβα ήταν η μεγάλη νικήτρια του πρώιμου ντέρμπι στο 2ο γύρο του Σινσινάτι κόντρα στη Βασίλισσα, Σερίνα Γουίλιαμς

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Πέτρα Κβίτοβα, στο βραδινό ματς με τη Σερίνα Γουίλιαμς την Τρίτη στο Οχάϊο.

Η αριστερόχειρας Τσέχα, Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 6-3, 2-6, 6-3 της αήττητης για 11 συνεχόμενους αγώνες στο Σινσινάτι Αμερικανίδας και προκρίθηκε στον 3ο γύρο της Premier 5 διοργάνωσης.

Ήταν ένα πολύ ποιοτικό ματς υψηλού

επιπέδου ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές και ποιοτικές τενίστριες.

Η Κβίτοβα σημείωσε την 40η νίκη της στη σεζόν (μόνο η Χάλεπ μετράει περισσότερες με 42) ενώ προηγείται με πέντε τίτλους σε όλες τις επιφάνειες.

Με το backhand και το σερβίς της να θυμίζουν την τενίστρια που κατέκτησε δύο Wimbledon (2011, 2014), η 28χρονη Τσέχα χρειάστηκε 2 ώρες για να πετύχει μόλις τη δεύτερη νίκη της κόντρα στη Σερίνα, σε σύνολο εφτά αναμετρήσεων.

“Και οι δύο προσπαθούμε να επιστρέψουμε στο tour, εγώ από τραυματισμό και η Σερίνα από εγκυμοσύνη. Ήταν μεγάλη η χαρά μου να αντιμετωπίσω τη Σερίνα σε βραδινό ματς εδώ” είπε η Κβίτοβα αμέσως μετά.

Στον 3ο γύρο, η Κβίτοβα θα αντιμετωπίσει την Κριστίνα Μλαντένοβιτς.

Λίγο νωρίτερα, η Καρολίν Γκαρσία πέτυχε σπουδαία νίκη με 6-4, 7-5 επί της πρώην πρωταθλήτριας στο Σινσινάτι, Βικτόρια Αζαρένκα και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο θεσμό.

Το Νο1 της Γαλλίας και Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, βρέθηκε με break κάτω σε κάθε σετ, όμως ανέτρεψε το προβάδισμα της Βίκα και περιμένει μια εκ των Πλίσκοβα-Σαμπαλένκα στον 3ο γυρο.

Στις “16” προκρίθηκε και η Ελίνα Σβιτολίνα με πολύ δύσκολη νίκη 7-6, 4-6, 6-4 επί της Σβετλάνα Κουζνέτσοβα.

WESTERN AND SOUTHERN OPEN DRAW | OOP (-7h) | SCORES

The post Η Κβίτοβα το ντέρμπι με τη Γουίλιαμς! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα