Επέστρεψε με νίκη στα courts ο Κοκκινάκης

Ο Θανάσης Κοκκινάκης επέστρεψε με νίκη στα courts μετά από τρεις μήνες απουσίας του από το ανδρικό Tour…

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, αγωνίζεται αυτή την εβδομάδα στο χωμάτινο Τσάλεντζερ της Μπαρλέτα στην Ιταλία και την Τετάρτη, επέστρεψε μετά από 85 ημέρες σε επίσημες αναμετρήσεις.

Ο Θανάσης ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο και δεν μπορεί να βρει ρυθμό στο παιχνίδι του, για να διεκδικήσει αυτά που περιμέναμε να διεκδικήσει πριν τρία περίπου χρόνια, όταν και πρωτοεμφανίστηκε στην σκηνή του παγκοσμίου

τένις.

Η επιστροφή του πάντως σε επίσημα τουρνουά κρίθηκε θετική, καθώς πέτυχε την παρθενική του νίκη στο Τσάλεντζερ της Μπαρλέτα επικρατώντας του 17χρονου Ιταλού Τζιούλιο Τζεπιέρι, στα τρία σετ.

Πιο συγκεκριμένα, ο 23χρονος Ελληνοαυστραλός, Νο186 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, πήρε την πρόκριση για την φάση των “16” του θεσμού με νίκη 6-4, 4-6, 6-4 μετά από δυο ώρες αγώνα.

Στον 2ο γύρο της διοργάνωσης θα παίξει με το Νο8 του ταμπλό, Τζιανλούκα Μάγκερ, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον νικητή του αγώνα Ναπολιτάνο-Ότε. Πιθανός αντίπαλός του στην φάση των “4” είναι ο Φίλιπ Μπάλντι.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Επέστρεψε με νίκη στα courts ο Κοκκινάκης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα