Δίκη Νάσου Κωνσταντίνου: Ο μάρτυρας «κλειδί»

Η δίκη για την υπόθεση του Νάσου Κωνσταντίνου διεκόπη για τις 16 Απριλίου όταν και θα συνεχιστεί η εξέταση της πολύκροτης υπόθεσης που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του οπαδού του ΠΑΟΚ.

Αυτή η πρώτη μέρα του δικαστηρίου για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο με τους πέντε κατηγορούμενους (συν έναν ανήλικο, που θα δικαστεί αλλού) ολοκληρώθηκε με το κατηγορητήριο να είναι ιδιαίτερα βαρύ για εκείνους.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο καθώς ο πατέρας του άτυχου οπαδού μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που περνά η οικογένειά

του μετά το χαμό του γιου του.

Κατά την διάρκεια της δίκης, αναγνώσθηκε και η κατάθεση του ανθρώπου που βρήκε τον Νάσο όταν τον παρέσυρε το αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να διαφύγει από την «επίθεση» και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, ειδοποιώντας την Αστυνομία.

Ο βασικός μάρτυρας, που αναμένεται να εξεταστεί από την έδρα και περιμένουν και οι συνήγοροι, θα καταθέσει στις 16 του μήνα. Πρόκειται για ένα μέλος της παρέας του Νάσου, που επίσης δέχθηκε επίθεση και κατάφερε να σωθεί παρ’ ότι έπεσε επίσης σε διερχόμενο όχημα αλλά χωρίς τις ίδιες συνέπειες.

Η μαρτυρία του θα είναι πολύ σημαντική αφού η υπόλοιπη παρέα που προπορευόταν εκείνη τη νύχτα στον δρόμο δεν δέχθηκε επίθεση. Την πρώτη ημέρα του δικαστηρίου υπήρξαν καταθέσεις, που αφορούσαν άλλα περιστατικά εκείνης της βραδιάς, με επιθέσεις σε φίλους του ΠΑΟΚ, που επέστρεφαν από το γήπεδο της Τούμπας και τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Την τελευταία μέρα του δικαστηρίου θα καταθέσουν οι κατηγορούμενοι με έναν εξ αυτών να χαμογελά ειρωνικά κατά την παρουσία του σήμερα στο δικαστήριο κάτι, που προκάλεσε την αντίδραση κάποιων φιλάθλων του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν έξω από τη δικαστική αίθουσα.

Να σημειώσουμε πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προσωπικά ο Ιβάν Σαββίδης έχουν βοηθήσει τα μέγιστα την οικογένεια του Νάσου Κωνσταντίνου τόσο ηθικά όσο και ουσιαστικά ενώ η αδερφή του πριν από λίγη ώρα ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους φίλους του Δικεφάλου στο δικαστήριο και μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Ευχαριστώ όλους εσάς τους δεκάδες φίλους του ΠΑΟΚ, που ήσασταν μέσα και έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου σύσσωμοι δίπλα στον αδερφό σας όπως τον αποκαλείται. Κάποια στιγμή έχασα το μέτρημα μόνο άκουγα τον ήχο του συνθήματος “Νάσο ζεις, για πάντα ΠΑΟΚτσής”. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

The post Δίκη Νάσου Κωνσταντίνου: Ο μάρτυρας «κλειδί» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα