Και πάλι δυνατός

Με εντυπωσιακή ανατροπή στο 2ο σετ, ο Γιάνκο Τιπσάρεβιτς κέρδισε τον Σαντγκρεν και προκρίθηκε στο 2ο γύρο του Χιούστον

Μόλις τη δεύτερη νίκη του στο ATP World Tour, απ’τον Αύγουστο του 2017, πέτυχε ο Γιάνκο Τιπσάρεβιτς ο οποίος παλεύει να ξεπεράσει τους πολλούς και διάφορους τραυματισμούς των τελευταίων ετών, ολοκληρώνοντας με τους δικούς του όρους την καριέρα του.

Το πρώην Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης, πέτυχε σπουδαία νίκη στο

US Men’s Clay Court Championships στο Χιούστον, επικρατώντας με 6-2, 7-6(4) του Αμερικανού Τένις Σάντγκρεν, συνδυάζοντας τη νίκη του με πολύ ωραίο τένις.

Ο Σέρβος που αγωνίζεται με wild card στο τουρνουά, επέστρεψε από το 2-5 κάτω στο 2ο σετ και ολοκλήρωσε τη νίκη του μετά από 1 ώρα και 35 λεπτά αγώνα, σφραγίζοντας το ραντεβού με τον 3-Κάμερον Νόρι στη φάση των “16” της διοργάνωσης.

Από την άλλη, ο Τένις Σάντγκρεν βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση καθώς μετράει εφτά συνεχόμενες ήττες, από τη νίκη του επί του Κάμερον Νόρι στον τελικό του Όκλαντ αρχές του Γενάρη.

Aπό τα υπόλοιπα αποτελέσματα της Τρίτης για τον 1ο γύρο, ξεχώρισε η νίκη του Σαμ Κουέρι με 6-3, 6-4 επί του συμπατριώτη του, Μπιορν Φρατάντζελο και ο δύο φορές φιναλίστ στο Χιούστον θα αντιμετωπίσει τον Γκιγέρμο Γκαρσία Λόπεζ για την είσοδο στην 8αδα.

Χένρι Λάκσονεν, Τζόρνταν Τόμπσον, Σαντιάγκο Χιράλδο πήραν επίσης την πρόκριση για το 2ο γύρο.

US MEN’S CLAY CHAMPIONSHIPS DRAW | OOP (-8h)

The post Και πάλι δυνατός appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα