Αισιόδοξος για την επιστροφή του ο Μάρεϊ!

22:00 9/4/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο μεγάλος αδερφός του Άντι Μάρεϊ, Τζέιμι, μίλησε για τη ψυχολογική κατάσταση του σπουδαίου Σκωτσέζου τενίστα αναφέροντας πως είναι συγκρατημένα αισιόδοξος για την επάνοδό του στα κορτ!

Και τι δεν έχει τραβήξει την τελευταία περίπου διετία ο Άντι Μάρεϊ…

Όλα ξεκίνησαν στο Wimbledon το 2017 όταν και το πρόβλημα στον δεξί του γοφό άρχισε να γίνεται πολύ έντονο με συνέπεια να οδηγηθεί στη λύση του χειρουργείου.

Ο 31χρονος Βρετανός

τενίστας έκανε ό,τι ήταν ιατρικώς δυνατόν, ωστόσο, ο πόνος και το πρόβλημα παρέμενε με συνέπεια να φτάσουμε στην ανακοίνωση, τον Ιανουάριο του 2019, πως επίκειται η απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Ωστόσο, μετά από πλήθος μηνυμάτων που δέχτηκε ο αιώνια μαχητής Άντι να το ψάξει και να παλέψει περισσότερο ώστε να μην οδηγηθεί σε αυτό το άδοξο και πρόωρο “αντίο”, υποβλήθηκε τελικά σε δεύτερη εγχείρηση η οποία δείχνει να έχει πάει καλά.

Τα καλά νέα της ανανεωμένης διάθεσης του Άντι, μετέφερε ο αδερφός του, Τζέιμι, που μίλησε σε Βρετανικά Μ.Μ.Ε. για το εν λόγω θέμα.

“Το πολύ σημαντικό είναι ότι δεν πονά ο Άντι. Έχει φύγει αυτός ο καθημερινός πόνος που τον ώθησε να βγάλει και την ανακοίνωση στην Αυστραλία. Δεν υπάρχει προηγούμενο αθλητή να έχει υποβληθεί σε αυτήν την επέμβαση και να έχει επιστρέψει στο επαγγελματικό τένις και αθλητισμό γενικότερα. Υπάρχει όμως το παράδειγμα του Μπομπ Μπράιαν, που είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και επέστρεψε επιτυχημένα στα διπλά. Είναι 41 ετών. Ο Άντι έχει πάρει θάρρος από αυτό”.

“Θα έλεγα ότι είναι συγκρατημένα αισιόδοξος τώρα. Μπορεί να επιστρέψει στα κορτ, το θέμα είναι σε τι κατάσταση θα είναι. Αυτό δεν το γνωρίζει κανείς” κατέληξε ο Τζέιμι.

Δεν υπάρχει ακόμα κάποιο χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του κατόχου τριών Grand Slam τίτλων στην ενεργό δράση.

Κώστας Αϊτάκης

The post Αισιόδοξος για την επιστροφή του ο Μάρεϊ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα