Επανένωση για Μάτεκ Σαντς-Σαφάροβα!

Ένα από τα πλέον επιτυχημένα ζευγάρια στα διπλά των γυναικών τα τελευταία χρόνια, αυτό των Μπέθανι Μάτεκ Σαντς και Λούσι Σαφάροβα, ξανασμίγει στο επικείμενο Γουίμπλεντον, με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου που θα σηματοδοτήσει και το Career Grand Slam για τις ίδιες…

Η Μπέθανι Μάτεκ Σαντς υποβλήθηκε σε σοβαρή εγχείρηση στο πόδι της πέρσι το καλοκαίρι, μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της κατά την διάρκεια αγώνα διπλού στο Γουίμπλεντον, με συμπαίκτρια την

“κολλητή” της Λούσι Σαφάροβα.

Οι δυο αθλήτριες έχουν χτίσει μια πολύ δυνατή φιλιά τα τελευταία χρόνια, όμως εκτός αυτής, έχουν χτίσει και ένα πολύ δυνατό όνομα στο παγκόσμιο τένις, μιας και είναι ιδιαίτερα επιτυχημένο δίδυμο στα διπλά.

Μαζί, έχουν κατακτήσει πέντε Grand Slam τίτλους, με το μοναδικό Major που τους λείπει να είναι το Γουίμπλεντον. Έχουν στεφθεί πρωταθλήτριες στο Ρολάν Γκαρός και το Αυστραλιανό Όπεν το 2015 και το 2017, ενώ το 2016 κατέκτησαν το Αμερικανικό Όπεν.

Μπορεί πέρσι να μην μπόρεσαν να φτάσουν στον τίτλο στο All England Club αφού η Αμερικανίδα τραυματίστηκε και έτσι η πορεία τους στον θεσμό τελείωσε μοιραία, όμως φέτος στοχεύουν στο τρόπαιο, που θα τους δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν το Career Grand Slam που επιζητούν.

Η Σαφάροβα μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας έκανε γνωστό πως οι δυο τους θα παίξουν μαζί στο επικείμενο τρίτο Grand Slam της σεζόν, ευχαριστώντας παράλληλα τις Σβετλάνα Κουζνέτσοβα και Μπάρμπορα Στρίτσοβα που ήταν οι παρτενέρ της στα διπλά όσο καιρό έλειπε από το τένις η Μάτεκ Σαντς.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Επανένωση για Μάτεκ Σαντς-Σαφάροβα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα