Σπουδαία φιλικά για Τσιτσιπά και Σάκκαρη!

Από ένα σπουδαίο φιλικό θα δώσουν σήμερα, Τρίτη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την έναρξη του Γουίμπλεντον. Ο μεν Στέφανος θα αγωνιστεί κόντρα στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ενώ η Μαρία, κόντρα στην… συνονόματή της, Μαρία Σαράποβα!

Οι δυο κορυφαίοι εκπρόσωποι του Ελληνικού τένις προετοιμάζονται πυρετωδώς για το τρίτο Grand Slam της χρονιάς στα γήπεδα του All England Club.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, θα δώσουν μερικούς φιλικούς αγώνες, προκειμένου να ετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για το επικείμενο Γουίμπλεντον.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να έχει παίξει μέχρι στιγμής πέντε παιχνίδια στο γρασίδι, μετρώντας μάλιστα τρεις νίκες, όμως θα δώσει ένα σπουδαίο φιλικό σήμερα στο Λίβερπουλ για λογαριασμό του Boodles Challenge.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και Νο35 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Νο6 στον κόσμο, στις 16:30GR, σε μια αναμενόμενα όμορφη μάχη ανάμεσα σε δυο εκ των πιο εντυπωσιακών τενιστών αυτήν την στιγμή, που χρησιμοποιούν το one handed backhand. Ο “Στεφ” είχε αγωνιστεί και πέρσι στον συγκεκριμένο θεσμό, ενώ αυτήν θα είναι η πρώτη αναμέτρηση των δυο αθλητών.

Περίπου την ίδια ώρα και πιο συγκεκριμένα στις 17:00GR, η Μαρία Σάκκαρη θα δώσει επίσης ένα πολύ εντυπωσιακό φιλικό. Η 22χρονη Ελληνίδα δεν ξεκίνησε καλά την grass court season μετρώντας δυο ήττες σε ισάριθμα ματς και σήμερα καλείται να αντιμετωπίσει στο Hurlingham Club, την Μαρία Σαράποβα!

Οι δυο τους θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για πρώτη φορά, με τον αγώνα να γίνεται για λογαριασμό του ιστορικού Aspall Tennis Club, το οποίο φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια ζωής.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Σπουδαία φιλικά για Τσιτσιπά και Σάκκαρη! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα