Mια γενναιόδωρη συνεργασία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Η Bavelas Tennis Academy και ο ιδρυτής της Μπαβέλας Τάσος (ομοσπονδιακός προπονητής FED CUP), είναι γνωστό ότι δραστηριοποιούνται στον χώρο του τένις με ξεχωριστή επιτυχία.

Αυτό που δεν είναι γνωστό, είναι οι πρωτοβουλίες που αναπτύσσει η ακαδημία , μέσα στα πλαίσια της ανάπτυξης –προώθησης του τένις και συνεργασίες αλληλεγγύης. Μία τέτοια συνεργασία και πρωτοβουλία ήταν η συμμετοχή των αθλητών Φραγγίστα

Βαγγέλη (αθλητής της Bavelas Tennis Academy) και της Καλογεροπούλου Βασιλικής (αθλήτρια του Ομίλου Πρωταθλητών Θεσ/νικης ΜΑΚ. 92 ) στην κατηγορία του μικτού.

Οι Φραγγίστας/ Καλογεροπούλου, έφτασαν μέχρι τον μικρό τελικό, μετά από τρείς γύρους (νικώντας στο tie break, στο τρίτο σετ όλα τα παιχνίδια – σπάνιο να περνάς τρείς γύρους στο tie break και να φτάνεις στα ημιτελικά).

Στον μικρό τελικό έχασαν και κατετάγησαν τέταρτοι νικητές. Τα συμπεράσματα και τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας ακολουθούν τα βήματα μεγάλων ακαδημιών του εξωτερικού όπως (Μouratoglou Tennis Academy και Novak Djokovic οι οποίοι μέσα στα πλαίσια της αλληλεγγύης υποστηρίζουν ερευνητικά προγράμματα για την καταπολέμηση τη φτώχειας και του αποκλεισμού.

Αξίζουν λοιπόν έπαινοι τέτοιες πρωτοβουλίες οι οποίες μόνο θετικά κρίνονται και μακάρι να βρουν μιμητές.

The post Mια γενναιόδωρη συνεργασία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα