Προετοιμασία στο Hurlingham Club

Στο exhibition event, Aspall Tennis Classic θα πάρει μέρος ο Ράφαελ Ναδάλ, θέλοντας δύο ανταγωνιστικά παιχνίδια πριν ριχτεί στη μάχη του Wimbledon

Aφού αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο Queen’s ή σε κάποιο άλλο επίσημο τουρνουά προετοιμασίας για το Wimbledon, ο Ράφαελ Ναδάλ θεώρησε σωστό να δώσει δύο φιλικά ματς, πριν εγκατασταθεί στο Λονδίνο

για το 3ο Grand Slam της σεζόν.

Έτσι, ο 32χρονος Ισπανός θα πάρει μέρος στο παραδοσιακό Aspall Tennis Classic που διεξάγεται στο Φούλαμ και θα παίξει με τον Χίον Τσουνγκ την Τετάρτη και τον Λούκας Πουίγ την Παρασκευή.

Προερχόμενος από μια εξαντλητική χωμάτινη περίοδο όπου ολοκληρώθηκε με τον 11ο τίτλο του στο Γαλλικό Όπεν, ο Ράφαελ Ναδάλ θέλησε να ξεκουραστεί τις επόμενες ημέρες προτού πιάσει και πάλι ρακέτα στο χορτάρι της Μαγιόρκα.

Ο αριστερόχειρας άσος, προπονήθηκε στο γυναικείο τουρνουά της γενέτειράς του και από τη Δευτέρα βρίσκεται στο Λονδίνο όπου έχει ξεκινήσει προετοιμασία για το Wimbledon.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, πρόκειται να πραγματοποιήσει την 13η συμμετοχή του στο θρυλικό Championships, διεκδικώντας τον 3ο του τίτλο μετά το 2008 και το 2010.

Πέρυσι, αποκλείστηκε στον 4ο γύρο από τον Ζιλ Μούλερ ενώ από το 2011 και μετά, δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει στη φάση των “16”.

The post Προετοιμασία στο Hurlingham Club appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα