Ένταξη αθλητών του τένις σε αμερικάνικα πανεπιστήμια

Το College Tennis USA ξεκινά για να συνδέσει ταλαντούχους παίκτες με κορυφαία πανεπιστήμια.

Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την επίσημη λειτουργία του College Tennis USA, αφιερωμένο στο να βοηθά τους επίδοξους φοιτητές-αθλητές να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να παίξουν κολεγιακό τένις στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το College Tennis

USA, το οποίο ιδρύθηκε από τον Δαγκλή Χρήστο, στοχεύει να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ ταλαντούχων τενιστών και κορυφαίων προγραμμάτων τένις σε αμερικάνικα πανεπιστήμια, παρέχοντας ολοκληρωμένη καθοδήγηση και υποστήριξη σε όλη τη διαδικασία.

H Αποστολή και το Όραμα μας

Στο College Tennis USA, η αποστολή μας είναι απλή: να βοηθήσουμε τους μαθητές-αθλητές να διαπρέψουν τόσο στο γήπεδο όσο και στην τάξη. Πιστεύουμε στη δύναμη του τένις και της εκπαίδευσης και δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε τους παίκτες να βρουν το τέλειο ταίρι για τις αθλητικές τους δεξιότητες και τους ακαδημαϊκούς στόχους τους.

Οι Υπηρεσίες μας

Το College Tennis USA προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί για να εξορθολογήσουν το ταξίδι επιλογής πανεπιστημίου τόσο για παίκτες όσο και για προπονητές κολεγίων, όπως:

– Αξιολόγηση παικτών: Αξιολόγηση των δεξιοτήτων και των δυνατοτήτων των παικτών να παρέχουν εξατομικευμένες συστάσεις για προγράμματα κολλεγίου.

– Δημιουργία προφίλ: Βοηθάμε τους παίκτες να δημιουργήσουν προφίλ που παρουσιάζουν τα ακαδημαϊκά και αθλητικά τους επιτεύγματα.

– Έκθεση και Δικτύωση: Σύνδεση παικτών με προπονητές κολεγίων μέσω τουρνουά, βίντεο και το εκτεταμένο δίκτυο επαφών μας.

– Καθοδήγηση και Υποστήριξη: Παροχή συνεχούς υποστήριξης σε όλη τη διαδικασία πρόσληψης, από την αρχική επαφή με τους προπονητές έως τις επισκέψεις στην πανεπιστημιούπολη και τις διαπραγματεύσεις για υποτροφίες.

– Βοήθεια compliance: Διασφάλιση στα compliance των παικτών στο NCAA και άλλους σχετικούς κανονισμούς, απλοποιώντας το πολύπλοκο θέμα ένταξης στο πανεπιστήμιο.

Γιατί να επιλέξετε το College Tennis USA;

Η εμπειρία μας από πρώην παίκτες και προπονητές πανεπιστημίου φέρνει απαράμιλλη τεχνογνωσία στο τραπέζι. Κατανοούμε τις περιπλοκές της διαδικασίας και αφοσιωνόμαστε στην παροχή εξατομικευμένης, ειλικρινούς και διαφανούς καθοδήγησης σε κάθε μαθητή-αθλητή με τον οποίο συνεργαζόμαστε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το College Tennis USA και τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας. Επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας στη διεύθυνση https://collegetennisusa.wixsite.com/college-tennis-usa/el ή επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας στο [email protected].


The post Ένταξη αθλητών του τένις σε αμερικάνικα πανεπιστήμια appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα