Προπονήθηκαν Σίνερ και Αλκαράθ στο Philippe Chatrier (vids)

Την πρώτη τους προπόνηση επί Γαλλικού εδάφους πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτη (22/05) οι Γιάνικ Σίνερ και Κάρλος Αλκαράθ που παραμένουν αμφίβολοι για το δεύτερο Grand Slam της σεζόν που ξεκινάει στο Roland Garros την Κυριακή (26/05).

Τόσο ο Ιταλός όσο και ο Ισπανός, δεν κατάφεραν να αγωνιστούν στο τελευταίο μεγάλο τουρνουά προετοιμασίας για το Γαλλικό Όπεν, στη Ρώμη εξαιτίας προβλημάτων τραυματισμού σε ισχίο και δεξί χέρι αντίστοιχα

και θα δώσουν μάχη με το χρόνο προκειμένου να είναι σε θέση να παίξουν στο φημισμένο Major του Παρισιού.

Ο Σίνερ, Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, έφτασε στο Παρίσι το πρωί της Τετάρτης και το απόγευμα προπονήθηκε στο Philippe Chatrier με τον Κέι Νισικόρι που θα χρησιμοποιήσει το protected ranking του για να αγωνιστεί στο Παρίσι, στο πρώτο του Grand Slam μετά το US Open 2021.

Πριν ξεκινήσει την προπόνησή του, ο Ιταλός είχε μια ένθερμη αγκαλιά με τον Βασιλιά του χώματος και κάτοχο 14ων τίτλων στο Γαλλικό Όπεν, Ράφαελ Ναδάλ που τελείωνε την προπόνησή του με τον Στάνισλας Βαβρίνκα στο κεντρικό court των εγκαταστάσεων.

First practice in Paris #RolandGarros @janniksin pic.twitter.com/DRV2ux6Hrz

Roland-Garros (@rolandgarros) May 22, 2024

Νωρίτερα, ο Κάρλος Αλκαράθ είχε επίσης το πρώτο του προπονητικό session, έχοντας στο απέναντι court τον Γάλλο, Λούκα Βαν Άσε με τον 21χρονο Ισπανό να φοράει θεραπευτικό μανίκι στο δεξί του χέρι, στο οποίο αντιμετωπίζει το πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Ισπανός, κάτοχος δύο Grand Slam τίτλων (US Open 2022, Wimbledon 2023), διαδέχθηκε τον Στέφανο Τσιτσιπά στο court και αντάλλαξαν ζεστή χειραψία.

Η κλήρωση του Γαλλικού Όπεν θα γίνει σήμερα το μεσημέρι (15:00GR)…

Carlos Stefanos #RolandGarros pic.twitter.com/lkmfRpu9MG

— Roland-Garros (@rolandgarros) May 22, 2024

The post Προπονήθηκαν Σίνερ και Αλκαράθ στο Philippe Chatrier (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα