Βιλάντερ: “Κανείς δεν θέλει να παίξει στον 1ο γύρο με τον Ναδάλ”

Ο πρώην Νο1 του κόσμο και νυν αναλυτής του Eurosport, Ματς Βιλάντερ εκτιμά ότι ο 37χρονος, Ράφα Ναδάλ μπορεί να μην είναι 100% έτοιμος, αλλά πάντα θα είναι μια μεγάλη δύναμη για το Roland Garros, το οποίο πιστεύει ότι φέτος είναι το πιο “ανοιχτό” σε προβλέψεις που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. 

“Είμαι σίγουρος ότι ο Ράφα θα προσπαθήσει να παίξει στο Roland Garros.

Όταν βρίσκεται εκεί για προπόνηση, φυσικά και θέλει να αγωνιστεί και θα βγει στο court ακόμα κι αν δεν ειναι έτοιμος 100%.”, είπε ο Βιλάντερ

“Όταν αρχίζει να μιλάει για το Roland Garros, καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι αυτό το τουρνουά για τον Ράφα. Πάντα ήταν και πάντα θα είναι. Τις προηγούμενες εβδομάδες έπαιξε αρκετά καλά, ειδικά στη Μαδρίτη. Στη Ρώμη έχασε από τον Χουρκάτς, ωστόσο παίχτηκαν πολλά “κλειστά” games και απλά δεν κέρδισε τους μεγάλους πόντους. Ξέρει ότι είναι πολύ κοντά με τους υπόλοιπους, οπότε νομίζω ότι κανείς δεν θα θέλει να τον αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο, όποιος και να είναι αυτός.”

“Το φετινό Roland Garros, στο ταμπλό των ανδρών, είναι σίγουρα το πιο “ανοιχτό” που έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό. Θα έλεγα ότι είναι μια εξαιρετική συνθήκη για παίκτες όπως ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ.”

“Από τη στιγμή που ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν είναι στα καλύτερά του, ο Κάρλος Αλκαράθ δεν έχει παίξει σχεδόν καθόλου στο χώμα και ο Ναδάλ δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του, αυτό και μόνο δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση σε παίκτες όπως ο Ζβέρεφ και ο Τσιτσιπάς και θεωρώ ότι πρέπει να εκμεταλλευτούν αυτήν την ευκαιρία.”

The post Βιλάντερ: “Κανείς δεν θέλει να παίξει στον 1ο γύρο με τον Ναδάλ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα