Αλλαγή ρακέτας και εταιρίας για τον Μάρει

Μετά από 20 χρόνια συνεργασίας με τη HEAD, ο Άντι Μάρει φαίνεται πως ήθελε μια αλλαγή στο κλείσιμο της καριέρας του και πιθανότατα στην τελευταία του χρονιά στο επαγγελματικό tour, αποφάσισε να αλλάξει ρακέτα και εταιρία.

Από την προηγούμενη εβδομάδα στο Μπορντό, ο 37χρονος Σκωτσέζος κρατάει στα χέρια του μια Yonex Ezone 100, αφήνοντας στην άκρη την Head Radical με την οποία έπαιζε όλα αυτά τα χρόνια στο tour.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tennisnerd.net,

ο Μάρει δεν έκανε συμβόλαιο με την Ιαπωνική εταιρία αλλά πήγε σε ένα μαγαζί και αγόρασε 10 ρακέτες τις οποίες παραμετροποίησε σύμφωνα με τις δικές του προτιμήσεις.

Η αλλαγή είχε σκοπό να δώσει περισσότερη δύναμη, σπιν και μεγαλύτερα επίπεδα συγχώρεσης λαθών στον Μάρει ενώ σύμφωνα με το tennisnerd πρόσθεσε 30 γραμμάρια επιπλέον στις νέες του ρακέτες που εργοστασιακά έρχονται στα 300 γραμμάρια (άπλεκτες).

Ο Μάρει, όπως και πολλοί άλλοι κορυφαίοι τενίστες, χρησιμοποιεί υβριδικό πλέγμα, τοποθετώντας φυσικό έντερο στις βασικές χορδές με 27.5 κιλά τάση και πολυεστερικό στις κάθετες κάνοντας και εκεί μια αλλαγή από το Yonex Poly Tour στο Babolat RPM Rough που θα τον βοηθήσει στο επιπλέον σπιν.

Μένει να δούμε αν ο Σκωτσέζος θα πάει με αυτό το set-up στο Παρίσι που ξεκινάει την ερχόμενη Κυριακή. Αν και φαίνεται πως έχει καταλήξει καθώς στη Γενεύη όπου ηττήθηκε στον 1ο γύρο από τον Γιάνικ Χάνφμαν, πρόσθεσε και το λογότυπο της Yonex στις χορδές του.

The post Αλλαγή ρακέτας και εταιρίας για τον Μάρει appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα