Ένας “Λόρδος” στον δρόμο του Στέφανου! – VIDEO

Ο Έρνεστς Γκουλμπίς κάνει πράγματα και θαύματα αυτήν την εβδομάδα στην Στοκχόλμη και θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον μεγάλο τελικό της Κυριακής!

Μια ιστορική μέρα περιμένουμε όσον αφορά στο ελληνικό τένις!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα είναι τρίτη φορά φιναλίστ σε τουρνουά της ATP φέτος με μια ιδιομορφία όμως…

Στις προηγούμενες δύο έτυχε να έχει αντίπαλο έναν από τους καλύτερους τενίστες όλων των εποχών, Ραφαέλ Ναδάλ, έναν γεννημένο νικητή με τις πιθανότητες του να είναι εξαρχής λιγοστές.

Αυτή

τη φορά όμως, στη Στοκχόλμη, τα πράγματα είναι διαφορετικά!

Ποιος το περίμενε πραγματικά ότι ο Έρνεστς Γκουλμπίς, με το αδιαμφισβήτητο ταλέντο αλλά το…αμφισβητήσιμο work ethic θα προκρινόταν μετά από τέσσερα χρόνια σε τελικό ATP και θα ήταν αυτός ο απίθανος αντίπαλος του Στέφανου στον τρίτο του τελικό.

Ξεκινώντας, λοιπόν, από τα προκριματικά του τουρνουά, ο Νο145 τενίστας στον κόσμο απέκλεισε στη σειρά τους Σαποφάλοφ, Σοκ και Ίσνερ μεταξύ άλλων, τον τελευταίο με 1-6, 6-3, 6-3 έχει φτάσει αισίως μια ανάσα από τον πρώτο του τίτλο μετά το 2014!

Ο 30χρονος Λετονός που έχει, πάντως, το απόλυτο των νικών σε τελικούς που έχει παίξει (6/6), έχει δύο hard court indoor τίτλους στο παρελθόν και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί από τον Έλληνα πρωταθλητή.

Που, αν πάρει τον τίτλο την Κυριακή, θα γράψει μια ακόμα “χρυσή” σελίδα στη “φτωχή” ιστορία του ελληνικού τένις και θα ανοίξει λογαριασμό μιας τροπαιοθήκης που αναμένεται να γίνεται ολοένα μεγαλύτερη…

Ο τελικός θα ξεκινήσει στις 16:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 6HD

Σάββατο 20/10: Ημιτελικοί Stockholm Open
Tsitsipas (Greece) beat Fognini (Italy) 6-3, 6-2
Gulbis (Latvia) beat Isner (USA) 1-6 6-3 6-3

SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

The post Ένας “Λόρδος” στον δρόμο του Στέφανου! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα