Τζόκοβιτς: Η χειρότερη ήττα της καριέρας μου

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την χειρότερη ήττα που γνώρισε στην καριέρα του…

Στα ημιτελικά του Roland Garros το 2013, ο Νόβακ Τζόκοβιτς αντιμετώπισε τον Βασιλιά του χώματος, Ράφα Ναδάλ, σε ένα σπουδαίο παιχνίδι, το οποίο κατέληξε στα χέρια του Ισπανού μετά από φοβερή μάχη.

Μετά από 4 ώρες και 37 λεπτά αγώνα, ο Ναδάλ είχε επιβληθεί του Σέρβου πρωταθλητή με σκορ 6-4, 3-6, 6-1, 6-7, 9-7 και είχε “σφραγίσει” το εισιτήριό του για τον τελικό

του Γαλλικού Όπεν εκείνης της χρονιάς.

Αυτήν η ήττα, έχει χαραχτεί για πάντα στην μνήμη του Νόλε, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για όσα ένιωσε μετά την αποτυχία του να προκριθεί στον τελικό του θεσμού το 2013.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Ήταν η πιο επώδυνη ήττα της καριέρας μου. Ήθελα τόσο πολύ εκείνο τον τίτλο στο Roland Garros, περισσότερο από ποτέ. Δεν κατάφερα όμως καν να προκριθώ στον τελικό της διοργάνωσης. Έφτασα τόσο κοντά, αλλά ταυτόχρονα τόσο μακριά.

Ήμουν περήφανος για το τένις που έπαιζα, τα έδωσα όλα σε εκείνο το παιχνίδι, όμως δεν μπόρεσα να πετύχω αυτό που ήθελα. Τις επόμενες ημέρες πέρασα πολύ δύσκολα. Σκεφτόμουν συνέχεια το ματς και όσα έκανα στα τελευταία γκέιμς.

Μέχρι το τέλος της χρονιάς με στοίχειωνε η συγκεκριμένη ήττα, όμως ευτυχώς μπόρεσα να την ξεπεράσω και να παίξω ακόμη καλύτερα στη συνέχεια. Ήταν πιθανότατα μια από τις πιο διδακτικές ήττες της ζωής μου”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τζόκοβιτς: Η χειρότερη ήττα της καριέρας μου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα