Ενάν: “Ελπίζω να τα βρουν Μεντβέντεφ και Ζβέρεφ”

Η Ζαστίν Ενάν αναφέρθηκε στην πρόσφατη διαμάχη Ντανιίλ Μεντβέντεφ και Σάσα Ζβέρεφ ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν να περπατήσουν ξανά μαζί .

Οι δύο τενίστες έδωσαν ένα σκληρό ματς στο γύρο των 16 για το Masters του Μόντε Κάρλο με τον Μεντβέντεφ να παίρνει τη νίκη ωστόσο κατηγορήθηκε ως unfair από τον αντίπαλό του. Η ιστορία συνεχίστηκε στον επόμενο γύρο όταν ο Ρώσος αποκλείστηκε από τον Χόλγκερ Ρούνε και το “πάγωμα” στις σχέσεις τους δείχνει να συνεχίζεται και στην επόμενη αναμέτρησή τους.

Μιλώντας στο Eurosport,

η Ενάν εξήγησε ότι πιστεύει πως ο Μεντβέντεφ έχει την προσωπικότητα που μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα αν δεν κρατά σε έλεγχο τα συναισθήματά του. “Η κατάσταση γίνεται πικάντικη. Θα έχει ενδιαφέρον, όλοι μιλούν για αυτό το θέμα, είχε συμβεί και τη δεκαετία του ’80 και είναι ωραίο. Φαίνεται ότι θα είναι μία μεγάλη ιστορία. Δεν αρέσει ο ένας στον άλλον, το έδειξαν αυτό. Θα επικοινωνούν με τα media τώρα, θα μιλήσουν ξανά μαζί;”, είπε η Βελγίδα.

“Εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα είναι καλύτερα να μιλήσουν μαζί και να τα βρουν. Γνωρίζουμε ότι Ντανιίλ είναι ανθρώπινος, μερικές φορές δεν είναι τέλειος. Μίλησε για τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν αλλά νομίζω είναι πιο σοβαρή η κατάσταση με τον Ζβέρεφ. Είναι αυθεντικός και έτσι εκφράζει τα συναισθήματά του. Ελπίζω να τα βρουν”.

The post Ενάν: “Ελπίζω να τα βρουν Μεντβέντεφ και Ζβέρεφ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα