Barcelona Open: Να ξεπεράσει και τον τραυματισμό θέλει ο Αλκαράθ (vids)

Ο Κάρλος Αλκαράθ κάνει την εμφάνισή του στο Barcelona Open αυτή την εβδομάδα ως κάτοχος του τίτλου θέλοντας να αποφύγει τα ατυχήματα της περασμένης χρονιάς.

Ο 19χρονος Ισπανός θα πρέπει να προσέχει το κάθε του βήμα καθώς την περασμένη χρονιά βρέθηκε κοντά στην εγκατάλειψη όταν έπεσε από τα σκαλοπάτια. Το περιστατικό σημειώθηκε πριν τον ημιτελικό με τον Αλκαράθ να μην είναι σε θέση να ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το ματς με τον Άλεξ Ντε Μινόρ. “Ήμουν έτοιμος να ολοκληρώσω την προθέρμανση στο court και ήταν μία δύσκολη στιγμή

για εμένα επειδή πίστεψα ότι δεν θα ήμουν σε θέση να αγωνιστώ στα ημιτελικά και να πάρω την πρόκριση. Ήταν σκληρό για εμένα. Ευτυχώς δεν υπήρχε πόνος λόγω της αδρεναλίνης, όταν παίζεις ξεχνάς τα πάντα και είσαι συγκεντρωμένος στο ματς. Φυσικά ο γιατρός μου και ο φυσιοθεραπευτής μου έκαναν μερικά πράγματα για να με βοηθήσουν να μην νιώσω τον πόνο. Τώρα είμαι πραγματικά προσεκτικός όταν βρίσκομαι σε σκαλοπάτια”.

"I couldn't finish the warm-up on court"

Defending Barcelona champion @carlosalcaraz recalls a freak accident just hours before he won the 2022 title… pic.twitter.com/tZekGAP35u

Tennis TV (@TennisTV) April 17, 2023

Ο Αλκαράθ δεν έχει αγωνιστεί από το Miami Open καθώς απόσυρε την συμμετοχή του από το Masters του Μόντε Κάρλο την περασμένη εβδομάδα εξαιτίας τραυματισμού και ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να αγωνιστεί ξανά. “Σωματικά αισθάνομαι πολύ καλά. Προετοιμάστηκα να δώσω το 100% για να παίξω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πραγματικά ανυπομονώ να αγωνιστώ εδώ στη Βαρκελώνη”.

Meanwhile in Barcelona

A very happy @carlosalcaraz is back on the clay! pic.twitter.com/zAGbpUd3U0

Tennis TV (@TennisTV) April 15, 2023

BARCELONA OPEN SINGLES DRAWS | DOUBLES | OPP (-1h)

The post Barcelona Open: Να ξεπεράσει και τον τραυματισμό θέλει ο Αλκαράθ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα