Εκτός Παρισιού ο Ράονιτς!

Αν και είχε πάρει τα πάνω του τελευταία, ο Μίλος Ράονιτς δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο Γαλλικό Όπεν, εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού στο γόνατο

It is with a heavy heart that I am withdrawing from @rolandgarros. I have many great memories there, but I know I need to continue working hard to put

myself in the best position when I step out on the court. Thank you all for your support and see you soon on the grass.

Milos Raonic (@milosraonic) May 20, 2018

Με αυτό το tweet, ο Μίλος Ράονιτς ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το δεύτερο Grand Slam της σεζόν που ξεκινάει σε μια εβδομάδα στο Παρίσι.

O Καναδός που είχε πάρει τα πάνω του στα δύο Αμερικάνικα hard court Masters, μετά την επιστροφή του από τραυματισμό, δεν κατάφερε να συνεχίσει το ίδιο επιτυχημένα και στο χώμα, έχοντας μια απόσυρση στο Μόντε Κάρλο και την ήττα απ’τον Ντένις Σαποβάλοφ στον 3ο γύρο της Μαδρίτης.

“Με βαριά καρδιά ανακοινώνω την απόσυρσή μου από το Roland Garros. Έχω σπουδαίες αναμνήσεις από εκεί όμως ξέρω ότι πρέπει να δουλέψω σκληρά για να βρεθώ ξανά στην καλύτερή μου κατάσταση. Θα τα πούμε στο γρασίδι” έγραψε ο Καναδός big server ο οποίος έχει πέσει στο Νο28 του κόσμου και έχει χάσει το Νο1 του Καναδά στην ATP απ’τον Ντένις Σαποβάλοφ.

Η καλύτερη πορεία του Ράονιτς στο Γαλλικό Όπεν ήταν το 2014 όταν έφτασε στα προημιτελικά.

The post Εκτός Παρισιού ο Ράονιτς! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα