Πλησίασε τον παλιό καλό Νόλε! – VIDEO

Παρά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα από τον Ράφαελ Ναδάλ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς φεύγει με πολύ θετικά συναισθήματα από τη Ρώμη και προετοιμάζεται για ένα μεγάλο Roland Garros

Το πρώην Νο1 και νυν Νο18 της παγκόσμιας κατάταξης, έδειξε τα πρώτα σημάδια οριστικής επιστροφής στην παλιά του φόρμα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αγκώνα και πίεσε αφόρητα τον Βασιλιά του χώματος, πριν ο Ναδάλ καταφέρει να πάρει τους κρίσιμους πόντους και να “λυγίσει” τον αξιόμαχο Σέρβο με 7-6, 6-3, μετά από 2 ώρες συναρπαστικής μάχης.

“Μπορώ να πάρω

μόνο θετικά πράγματα από αυτή την εβδομάδα. Δεν είχα προσδοκίες από αυτό το τουρνουά, λόγω των προηγούμενων αποτελεσμάτων. Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που έπαιξα τις τρεις προηγούμενες ημέρες, πολύ ικανοποιημένος” είπε μετά το τέλος του αγώνα ο 30χρονος άσος.

Μιλώντας για το που βρίσκεται σε σχέση με τον Ναδάλ, ο Σέρβος είπε: “Δεν πιστεύω ότι είχαμε μεγάλη διαφορά κι αυτό είναι πολύ καλό νέο για μένα. Ο Ράφα, φυσικά, είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών στο χώμα και βρίσκεται σε σπουδαία φόρμα. Είναι πολύ δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις στο χώμα”

Ο Νόλε πιστεύει ότι αυτό το τουρνουά ίσως είναι η αρχή της αντεπίθεσης προς την κορυφή του κόσμου…

“Ο άνθρωπος είναι πολύ δυνατό ον. Μπορεί να γυρίσει τα πράγματα μέσα σε μια ημέρα και το πιστεύω πραγματικά αυτό. Το έχω ζήσει και εγώ, στη ζωή και στην καριέρα μου. Πιστεύω ότι ένα τουρνουά, ένα ματς μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Απλά εξαρτάται με το πως το διαχειρίζεσαι και πόσο το δέχεσαι. Πως αντιμετωπίζεις τα θετικά και τα αρνητικά και πως το χρησιμοποιείς προς οφελός σου.

Ο Τζόκοβιτς που πέρυσι έφτασε στον τελικό της Ρώμης, θα χάσει κι άλλο έδαφος στην παγκόσμια κατάταξη και θα καταλάβει την 22η θέση της ATP.

Είναι η πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο του 2006 που ο σπουδαίος τενίστας θα βρεθεί εκτός του Top20.

The post Πλησίασε τον παλιό καλό Νόλε! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα