Εκτός η Πλίσκοβα, ζωντανή η Κέρμπερ – VIDEO

Ένα ακόμη μεγάλο φαβορί για τον τίτλο είπε πρόωρο αντίο στην Αυστραλία

Μετά τις Ναόμι Οσάκα, Σερίνα Γουίλιαμς και η Καρολίνα Πλίσκοβα αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Australian Open, αδυνατώντας να προκριθεί στη 2η εβδομάδα.

To No2 της παγκόσμιας κατάταξης, προερχόταν από τον τίτλο στο Μπρισμπέιν και έδειχε να είναι έτοιμη να αρπάξει την ευκαιρία στη Μελβούρνη μετά και τον αποκλεισμό μεγάλων φαβορί, ωστόσο ηττήθηκε με 7-6(4), 7-6(3) από την Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα και

θα χρειαστεί να περιμένει κι άλλο για τον πρώτο της Grand Slam τίτλο.

Η Ρωσίδα, Νο30 στον κόσμο, αποδείχθηκε ελάχιστα πιο αποτελεσματική από την κορυφαία αντίπαλό της στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης και μετά από 2 ώρες και 25 λεπτά πολύ κλειστού και αμφίρροπου αγώνα στη Rod Laver Arena, πήρε τη νίκη και την πρόκριση στον 4ο γύρο.

Εκεί, θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια της διοργάνωσης του 2016, Αντζελίκ Κέρμπερ η οποία κέρδισε δύσκολα με 6-2, 6-7(4), 6-3 την Καμίλα Τζιόρτζι, μένοντας ζωντανή στο κυνήγι του 3ου Grand Slam τίτλου της καριέρας της.

Στις “16” καλύτερες προκρίθηκε και η Σιμόνα Χάλεπ που δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στη Γιούλια Πουτίντσεβα, επικρατώντας με 6-1, 6-4 της Καζάκας.

Στον 4ο γύρο, η Ρουμάνα περιμένει τη νικήτρια του αγώνα Μπέλις-Μερτένς.



AUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Εκτός η Πλίσκοβα, ζωντανή η Κέρμπερ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα