Φέντερερ: “Γι’αυτά τα ματς, συνεχίζω και παίζω” – VIDEO

O Ρότζερ Φέντερερ, ανακουφισμένος από την επεισοδιακή νίκη του κόντρα στον Τζον Μίλμαν, αποθέωσε τον αντίπαλό του και κρατάει τα θετικά της επικράτησης σε ένα τόσο “κλειστό” ματς!

Ο Ρότζερ Φέντερερ βρέθηκε, κακά τα ψέματα, με το ενάμισι πόδι εκτός Αυστραλιανού Όπεν.

Στο 8-4 υπέρ του Μίλμαν στο σούπερ tie break του πέμπτου σετ, ακόμα και οι πιο σκληροπυρηνικοί φαν του “Βασιλιά” θα παραδέχονταν ότι ο 38χρονος Ελβετός είχε “στριμωχτεί” άσχημα

από έναν ψυχωμένο Μίλμαν που του έμενε μόνο να περάσει το νήμα του τερματισμού!

Ωστόσο, ένα “βασιλικό” κρεσέντο έξι αναπάντητων πόντων έδωσε στον Φέντερερ τη δυνατότητα να μείνει στη διοργάνωση και να κάνει μια νέα αρχή στον γύρο των “16” κόντρα στον Φούτσοβιτς.

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για μένα, όχι μόνο στο σούπερ tie break αλλά σε όλη τη διάρκειά του. Ευτυχώς, όλοι οι κρίσιμοι πόντοι στο τέλος πήγαν στην πλευρά μου. Δεν έχω παίξει πολλά σούπερ tie break στη ζωή μου. Σε αυτή τη διαδικασία, πάντα νιώθεις ότι όσο ο αντίπαλος δεν είναι σε match point, έχεις χρόνο να το γυρίσεις. Κάθε λάθος βέβαια πληρώνεται εκεί. Σε κάποιες περιπτώσεις, δεν πήρα ρίσκα. Και τότε ο Μίλμαν με τιμώρησε τις πιο πολλές φορές” επισήμανε.

“Το να συμμετέχεις σε τέτοιους αγώνες, όσο δεν έχει τελειώσει ακόμα το ματς, είναι αγχωτικό και εξουθενωτικό και αναρωτιέσαι γιατί δεν έκλεισες τον αγώνα νωρίτερα. Αλλά όταν μπορείς να τα κερδίζεις στο τέλος, όπως έγινε σήμερα και με τον τρόπο που έγινε, απλά νιώθεις ότι άξιζε τον κόπο! Γι’αυτό παίζω τένις ακόμα!” πρόσθεσε.

Κώστας Αϊτάκης

The post Φέντερερ: “Γι’αυτά τα ματς, συνεχίζω και παίζω” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα