Τσιτσιπάς: “Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι” – VIDEO

O Στέφανος Τσιτσιπάς παραδέχτηκε πως δεν μπόρεσε να βρει τις απαιτούμενες λύσεις στο “φονικό” συνδυασμό σερβίς-forehand του Μίλος Ράονιτς σε ένα “παράξενο” παιχνίδι όπως το χαρακτήρισε.

Αποχαιρέτησε νωρίς τη Μελβούρνη ο Στέφανος φέτος.

Γνωρίζαμε ότι το ματς κόντρα σε έναν πρώην φιναλίστ Slam και Νο3 τενίστα στον κόσμο, τον Μίλος Ράονιτς, δεν θα ήταν εύκολο με τον Στέφανο να μην μπορεί τελικά να βρει την παραμικρή λύση στα τεράστια σερβίς του Καναδού

στη straight sets ήττα του από αυτόν.

Ο 21χρονος πρωταθλητής παραδέχτηκε πως δεν μπόρεσε να βρει τις λύσεις στα μεγάλα χτυπήματα του Ράονιτς, δηλαδή στο σερβίς και στο forehand ενώ, τις κρίσιμες στιγμές, δεν έπαιξε το επιθετικό τένις που θα ήθελε.

“Δεν είχαμε ιδιαίτερη δράση από τη βασική γραμμή. Περισσότερο τα σερβίς έκριναν την κατάσταση. Εγώ, από ένα σημείο και μετά, ένιωθα “χαζός” όταν σέρβιρε. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Χτυπάει forehand από παντού μέσα στο κορτ. Αυτό με μπέρδεψε. Δεν ήξερα προς τα πού να πάω. Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι, σίγουρα” ανέφερε ο Στεφ που δεν κατάφερε να φτάσει σε break point σε όλο το ματς.

“Το σερβίς είναι η μεγάλη του δύναμη. Το κάνει ξανά και ξανά. Δεν το κρίνω, είναι μια ικανότητα και τη διαθέτει. Απλά αυτό “καταντά” λίγο μονότονο και βαρετό” πρόσθεσε.

“Δεν έπαιξα επιθετικά τους κρίσιμους πόντους σε αντίθεση με αυτόν” συνόψισε.

“Όταν είπα παράξενο ματς, εννοούσα ότι ένα χτύπημα (το σερβίς του) έκρινε ουσιαστικά τον αγώνα. Αυτό είναι το τένις μερικές φορές” κατέληξε ο Στέφανος που έχει σημαντική βαθμολογική απώλεια σε σχέση με τα περσινά πεπραγμένα του στη Μελβούρνη (αποκλείστηκε στα ημιτελικά).

Κώστας Αϊτάκης

The post Τσιτσιπάς: “Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα