Βοζνιάκι: “Φεύγω σαν μαχήτρια από το τένις” – VIDEO

H Kαρολίν Βοζνιάκι αποχαιρέτησε το επαγγελματικό τένις ακριβώς με τον τρόπο που θα ήθελε: δίνοντας μια μεγάλη μάχη!

Τίτλοι τέλους, στα 29 της μόλις χρόνια, έπεσαν για την καριέρα της Καρολίν Βοζνιάκι μετά την ήττα της από την Ονς Τζαμπέρ για τον 3ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν.

Η Δανέζα τενίστρια, που είχε προαναγγείλει στο τέλος του 2019 την πρόθεση της το Αυστραλιανό Όπεν να είναι το τελευταίο

της τουρνουά, “έπεσε” μαχόμενη στα τρία σετ με τελευταία της αντίπαλο την Τυνήσια Τζαμπέρ.

Η “Κάρο”, με 30 τίτλους καριέρας και κορυφαία φυσικά στιγμή την κατάκτηση του ΑΟ πριν από δύο χρόνια αλλά και πρώην Νο1 του κόσμου, φεύγει από το επαγγελματικό τένις “γεμάτη” και με ψηλά το κεφάλι.

Ήταν φυσικά συγκινημένη καθόλη τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έδωσε επισημαίνοντας πάντως ότι τα δάκρυα που βλέπουμε είναι χαράς και όχι λύπης!

“Υπάρχει λύπη, υπάρχει ενθουσιασμός, μου έρχονται μνήμες από όλη μου την καριέρα και από όταν ήμουν παιδάκι αυτή τη στιγμή. Όλα νιώθω ότι πέρασαν τόσο γρήγορα παρότι ήταν αρκετά χρόνια είναι η αλήθεια”.

“Δεν με νοιάζει το αποτέλεσμα σήμερα. Με νοιάζει ο τρόπος που έπαιξα, το γεγονός ότι έδωσα μια μεγάλη μάχη που συνοψίζει όλη την καριέρα μου. Η οικογένειά μου ήταν μαζί μου, είχα τη σημαία της Δανίας μαζί μου, όλο το γήπεδο φώναζε το όνομά μου. Μου αρέσει που φεύγω με αυτόν τον τρόπο” πρόσθεσε.

“Αυτό που έμαθα από την ενασχόληση μου με το τένις είναι ότι, ανεξαρτήτως χρώματος δέρματος, εθνικότητας, αν είσαι ψηλός ή κοντός, το σημαντικό είναι να πιστεύεις στα όνειρα σου και να τα επιχειρήσεις! Εγώ, σαν μικρό κοριτσάκι, είχα όνειρο να κερδίσω Slam και να γίνω Νο1. Κανείς δεν με πίστευε τότε προερχόμενη από μια μικρή χώρα! Αλλά είμαι περήφανη που το πέτυχα!” συνόψισε εύστοχα η πάντα χαμογελαστή Βοζνιάκι.

Κώστας Αϊτάκης

The post Βοζνιάκι: “Φεύγω σαν μαχήτρια από το τένις” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα