Εκτός Indian Wells και Μαϊάμι ο Ράφα!

19:30 2/3/2018 - Πηγή: Tennis24
Με ανακοίνωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Ράφαελ Ναδάλ έκανε γνωστό πως δεν θα συμμετάσχει στα Masters των Indian Wells και Μαϊάμι!

Δεν πέρασαν πέντε ημέρες από την απόσυρση του Ράφαελ Ναδάλ από το τουρνουά στο Ακαπούλκο του Μεξικό, λίγες ώρες πριν την έναρξη του πρώτου του αγώνα στον θεσμό κόντρα στον Φελισιάνο Λόπεζ και ο Ισπανός ανακοίνωσε επίσημα πως δεν θα αγωνιστεί ούτε στα επικείμενα Masters του Indian Wells και του

Μαϊάμι.

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, παραδέχθηκε πως ταλαιπωρείται από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, στο ίδιο σημείο που είχε τραυματιστεί στο Αυστραλιανό Όπεν και είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει τον προημιτελικό του κόντρα στον Μαρίν Τσίλιτς. Ο ίδιος ο Ράφα, δήλωσε ιδιαίτερα στεναχωρημένος για την συγκεκριμένη εξέλιξηη, ενώ τόνισε πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να βρεθεί του χρόνου στα συγκεκριμένα γήπεδα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Facebook:

”Γειά σε όλους. Δυστυχώς, ο τραυματισμός που αποκόμισα στο Ακαπούλκο του Μεξικό, λίγο πριν ξεκινήσει το τουρνουά, είναι στο ίδιο ακριβώς σημείο με τον τραυματισμό που είχα αποκομίσει στην Μελβούρνη πρόσφατα, στο Αυστραλιανό Όπεν.

Δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ στο Indian Wells αλλά και στο Μαϊάμι, γιατί χρειάζομαι ξεκούραση και αποθεραπεία. Ήταν αρκετά δύσκολο για εμένα προσωπικά να αποσυρθώ από τον θεσμό του Ακαπούλκο και είναι επίσης δύσκολο και επίπονο να μην καταφέρω να αγωνιστώ στα τουρνουά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Θα μου λείψετε και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να βρίσκομαι στα συγκεκριμένα γήπεδα το 2019. Σας ευχαριστώ πολύ.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εκτός Indian Wells και Μαϊάμι ο Ράφα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα