Επέστρεψε στις προπονήσεις(pic)

16:27 2/3/2018 - Πηγή: Tennis24
Χαρμόσυνα νέα για την Τζούλια Γκέργκες, η οποία επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό της στο ισχίο.

Η Γερμανίδα τενίστρια, No12 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, Τζούλια Γκέργκες, μέσω ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter,

έκανε γνωστό πως επέστρεψε στις προπονήσεις, μετά τον τραυματισμό της στο ισχίο.

Η Γκέργκες, η οποία είναι η μοναδική τενίστρια φέτος που έχει ξεπεράσει το φράγμα των 100 άσων(!), αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον ημιτελικό στην Ντόχα του Κατάρ, κόντρα στην Πέτρα Κβίτοβα, αφού δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στους πόνους που είχε στο ισχίο της.

Η φορμαρισμένη Γερμανίδα που μετράει έναν τίτλο μέσα στο 2018, στην Μόσχα, δημοσίευσε στα social media φωτογραφία της από πρόσφατη προπόνησή της, συνοδεύοντας την με μια λεζάντα η οποία έγραφε:

“Είμαι χαρούμενη που μπορώ να μοιραστώ κάποια καλά νέα μαζί σας. Επέστρεψα στις προπονήσεις και το ισχίο μου βρίσκεται σε κατάσταση αποθεραπείας, άρα ξεκίνησα την προετοιμασία μου για τις διοργανώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό, θα αγωνιστώ κανονικά στο Indian Wells, στο Miami και το Charleston.”

I am glad to share some news with you. I am back in training and my hip has recovered well so I can prepare the best I can for my upcoming trip to the US.I am very happy about it and really looking forward competing in Indian Wells, Miami and Charleston! #Medreflexx #GelNimbus20 pic.twitter.com/Zei0eoaUl3

— Jule Goerges (@juliagoerges) 28 Φεβρουαρίου 2018

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Επέστρεψε στις προπονήσεις(pic) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα