Έκλαψε ο Ναδάλ για το Ακαπούλκο

14:02 2/3/2018 - Πηγή: Tennis24
Η χρονιά δεν έχει ξεκινήσει καλά για τον Ράφαελ Ναδάλ που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς

Ο διευθυντής των αγώνων του Abierto Mexicano Telcel, Ραούλ Ζουρουτούζα αποκάλυψε ότι ο Ράφαελ Ναδάλ έβαλε τα κλάματα μόλις διαπίστωσε ότι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο ATP 500 τουρνουά του Ακαπούλκου, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα με τον Φελισιάνο Λόπεζ στο Μεξικό.

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά τη συμβουλή του γιατρού των αγώνων, αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο hard court τουρνουά λόγω ενοχλήσεων

στο ισχίο, συνεχίζοντας να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα που τον έθεσε νοκ άουτ και στον προημιτελικό του Australian Open κόντρα στον Μάριν Τσίλιτς.

Ο Ράφα δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί από τη Μελβούρνη ενώ το γόνατό του δεν του επέτρεψε να πάρει μέρος ούτε στο πρώτο τουρνουά της σεζόν στο Brisbane International.

Πλέον, ο 31χρονος από τη Μαγιόρκα είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τα δύο Masters που ακολουθούν σε Indian Wells και Μαϊάμι, έχοντας αρκετούς βαθμούς να υπερασπιστεί στο δεύτερο 1000αρι της χρονιάς στη Φλόριντα, όπου πέρυσι είχε χάσει απ’τον Ρότζερ Φέντερερ στον τελικό.

Στο Indian Wells είχε αποκλειστεί και πάλι από τον Φέντερερ στους “16” του BNP Paribas Open.

Ο Ναδάλ πρόσφατα απώλεσε το Νο1 της κατάταξης από τον αιώνιο αντίζηλό του και σε περίπτωση απουσίας από τα δύο Masters, θα ελπίζει μόνο σε πολύ άσχημες πορείες του Ελβετού για να επιστρέψει στην κορυφή.

Ο Φέντερερ καλείται μέσα σε ένα μήνα να υπερασπιστεί 2,000 βαθμούς από την κατάκτηση του double επί Αμερικανικού εδάφους.

The post Έκλαψε ο Ναδάλ για το Ακαπούλκο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα