Δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο

17:44 2/3/2018 - Πηγή: Tennis24
Εντυπωσιασμένος από το ότι θα καταργηθεί το Davis Cup και την θέση του θα πάρει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Εθνικών ομάδων, που θα διαρκεί μια εβδομάδα, εμφανίστηκε ο Ρότζερ Φέντερερ.

Ο κατά τεκμήριο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών, Ρότζερ Φέντερερ, μετά την μαγευτική βραδιά για τον ίδιο στα πρόσφατα βραβεία Laureus, στα οποία ήταν το πρόσωπο της εκδήλωσης κατακτώντας δυο βραβεία, μίλησε για τις ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο του τένις, όσον αφορά τις διοργανώσεις των Εθνικών ομάδων.

Ο 36χρονος Ελβετός, εμφανίστηκε καθ’ όλα εντυπωσιασμένος

από την απόφαση να σταματήσει να γίνεται το Davis Cup και στην θέση του να πραγματοποιείται σε διάστημα μιας εβδομάδας, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο στα πρότυπα ποδοσφαιρικών προδιαγραφών, στο οποίο θα συμμετέχουν 18 χώρες.

Ο “Βασιλιάς” δεν περίμενε ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στις σύντομες δηλώσεις του. Αναλυτικά:

“Είμαι εντυπωσιασμένος ότι γίνεται κάτι τέτοιο, γιατί δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο και το Davis Cup ήταν η μοναδική διοργάνωση για τις Εθνικές ομάδες, όλα τα χρόνια. Η ιστορία θα δείξει αν αυτήν είναι καλή απόφαση ή όχι, πάντως ακούω πολλές καλές κριτικές και επίσης πολλές αρνητικές κριτικές, οι απόψεις διίστανται φαίνεται. Θα είναι συναρπαστικό να δούμε τι πρόκειται να συμβεί τελικά, πως θα είναι ο τελικός σχεδιασμός.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα