Ανώτερος ο Ντελ Πότρο! – VIDEO

09:13 2/3/2018 - Πηγή: Tennis24
Σούπερ ντέρμπι Ντελ Πότρο-Ζβέρεφ στα ημιτελικά του Abierto Mexicano Telcel την Παρασκευή!

Ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι για την προημιτελική φάση του ATP 500 τουρνουά του Ακαπούλκου, κόντρα στον Ντόμινικ Τιμ!

Ο Πύργος του Ταντίλ, με εξαιρετικό σερβίς και το παντοδύναμό του forehand, ανάγκασε σε μια ακόμη οδυνηρή ήττα τη φετινή σεζόν τον ντεφορμέ Αυστριακό και σφράγισε το σπουδαίο ματς στα ημιτελικά απέναντι στο Νο2 της διοργάνωσης, Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Με ποσοστό κερδισμένων πόντων άνω του 81%, ο

Ντελ Πότρο επικράτησε 6-2, 7-6(7) του Τιμ, σώζοντας και τρία set points του αντιπάλου του στο συγκλονιστικό tie break του 2ου σετ με τον Αργεντίνο να συνεχίζει το τέλειο σερί που έχει κόντρα στον χαρισματικό Αυστριακό.

Ο Τιμ έκανε μια αξιόλογη προσπάθεια να επιστρέψει από το 6-2, 5-3 κάτω, είχε και τις ευκαιρίες του να στείλει τον προημιτελικό στο καθοριστικό σετ, όμως οι επιλογές του αλλά και η διαχείριση του Ντελ Πότρο στα κρίσιμα, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Πύργου.

Kaboom!

#AMT2018 pic.twitter.com/8uUQNChoWO

Tennis TV (@TennisTV) 2 Μαρτίου 2018

Αυτή ήταν η 4η νίκη του “Ντελπο” κόντρα στον Τιμ σε ισάριθμες μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Το παιχνίδι τελείωσε με το 5ο double fault του Ντόμινικ Τιμ στο ματς και τον Αυστριακό να φεύγει ηττημένος για 4η φορά τη φετινή σεζόν.

Νωρίτερα, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ επικράτησε 6-4, 6-1 του Ράιαν Χάρισον και έδειξε να βρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό, μετά το όχι και τόσο δυνατό ξεκίνημα στη νέα χρονιά.

Ο 20χρονος Γερμανός, Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης και Νο2 του ταμπλό στο Ακαπούλκο, έσωσε και τα τέσσερα break point του αντιπάλου του σερβίροντας πολύ καλά στις κρίσιμες στιγμές και πλέον είναι στον πρώτο του ημιτελικό για φέτος, μένοντας στο παιχνίδι για τον 7ο τίτλο της καριέρας του.

Ο άλλος ημιτελικός δεν είναι τόσο εμπορικός αφού θα φιλοξενήσει δύο αουτσάιντερ, τον Κέβιν Άντερσον και τον Τζάρεντ Ντόναλντσον.

Ο Άντερσον, φιναλίστ του Αμερικανικού Όπεν το 2017, επικράτησε πολύ δύσκολα 7-6(5), 6-4 του Χίον Τσανγκ έχοντας 18 άσους στο ματς και εξαιρετικά ποσοστά στους κερδισμένους πόντους από το 1ο σερβίς.

Από την άλλη, ο NextGen Ντόναλντσον, χρειάστηκε μόλις 53 λεπτά για να φτάσει στη μεγάλη νίκη με 6-3, 6-1 επί του Φελισιάνο Λόπεζ.

ABIERTO MEXICANO DRAW | OOP (-8h) | TV SCHEDULE

The post Ανώτερος ο Ντελ Πότρο! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα