Εκπληκτική αρχή για Βαβρίνκα! – VIDEO

19:26 1/1/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Στάνισλας Βαβρίνκα, με μια εξαιρετική εμφάνιση, κέρδισε τον Κάρεν Χατσάνοφ στο μεγάλο ντέρμπι του πρώτου γύρου της Ντόχα και έδειξε ότι το 2019 είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στα υψηλά “πατώματα” της ATP!

Stan the Man is back!

Όταν βλέπεις αυτόν τον παίκτη υγιή και πάλι στα πολύ καλά του, είναι πραγματικά κάτι πολύ όμορφο για το άθλημα!

Ο Σταν Βαβρίνκα, λοιπόν, μετά από ένα ανάμεικτο 2018 στο οποίο ουσιαστικά

έψαχνε τα πατήματά του μετά την επέμβαση που έκανε για το σοβαρό πρόβλημα στο γόνατό, έκανε μια εκπληκτική αρχή στη νέα σεζόν κερδίζοντας έναν τενίστα που βρίσκεται στην καλύτερη του κατάσταση τους τελευταίους μήνες, τον Κάρεν Χατσάνοφ με 7-6(7), 6-4.

Στο πρώτο του ματς μετά από περίπου τρεις μήνες, ο 33χρονος Ελβετός έκανε μια αναπάντεχα καλή εμφάνιση με το κυριότερο νέο να είναι ότι φαίνεται να έχει αφήσει για τα καλά πίσω του το θέμα τραυματισμού με το γόνατο μιας και κινούνταν εκπληκτικά στο κορτ.

Αυτό σημαίνει ότι τα βαριά groundstrokes από τη βασική γραμμή, ειδικά από την αγαπημένη του πλευρά του backhand ήταν παρόντα και πρόσφεραν εκπληκτικό θέαμα στο κοινό της Ντόχα που είχε να δει τον Βαβρίνκα στο Κατάρ για πάνω από δέκα χρόνια.

Ο 22χρονος Ρώσος δεν έπαιξε καθόλου άσχημα, στην πραγματικότητα μάλιστα, απείλησε περισσότερο στα return games από τον Βαβρίνκα αλλά δεν κατάφερε να υλοποιήσει κανένα από τα τέσσερα break point που δημιούργησε.

Στο απόλυτα ισορροπημένο πρώτο σετ, όλα κρίθηκαν σε ένα εκπληκτικό tie break στο οποίο ο Βαβρίνκα φάνηκε να “καθαρίζει τη μπουγάδα” καθώς προηγήθηκε με το ευρύ 6-2 αλλά ο Χατσάνοφ βρήκε τα κουράγια να επιστρέψει στο 6-6 χάνοντας όμως τελικά το σετ λίγους πόντους αργότερα με 9-7.

Η απόδοση του Ρώσου μετά το απογοητευτικό φινάλε του πρώτου σετ έπεσε ελαφρώς στη συνέχεια.

Ο Βαβρίνκα που παρέμεινε “βράχος” το εκμεταλλεύτηκε και με ένα break, το μοναδικό του ματς, πήρε και το δεύτερο σετ σώζοντας και δύο break back point στη συνέχεια στο δρόμο μιας νίκης που σίγουρα του τονώνει για τα καλά την αυτοπεποίθηση για το 2019!

Θυμίζουμε ότι βρίσκεται στο Νο66 του κόσμου αυτή τη στιγμή ενώ στον επόμενο γύρο θα έχει ένα ενδιαφέρον match-up κόντρα στον big hitter Χιλιανό Νίκολας Τζάρι.

Ανέτοιμος ο Γκοφάν

Ένας ακόμη τενίστας που είναι σε φάση επιστροφής από τραυματισμό, ο Νταβίντ Γκοφάν δεν είχε την τύχη του Βαβρίνκα.

Ο 27χρονος Βέλγος έκανε μια ανεπαρκή εμφάνιση κόντρα στον Ρικάρντας Μπεράνκις και ηττήθηκε από τον Λιθουανό με 3-6, 6-4, 7-6(4) και φεύγει πρόωρα από το Κατάρ έχοντας όμως πολύ χρόνο μπροστά του για να επιστρέψει στα παλιά του στάνταρντ.

Τρίτη, 1/1: 1ος γύρος Qatar Open

Wawrinka (Switzerland) beat Khachanov (Russia) 7-6(7) 6-4
Berankis (Lithuania) beat Goffin (Belgium) 3-6 6-4 7-6(4)
Pella (Argentina) beat Ylkel (Turkey) 7-6(1) 6-3
Cecchinatto (Italy) beat Stakhofsky (Ukraine) 6-4 6-2
Lajovic (Serbia) beat Mannarino (France) 6-3 7-6(5)
Garcia-Lopez (Spain) beat Zayid (Qatar) 6-1 6-3
Fucsovics (Hungary) beat Copil (Romania) 6-3 6-2

QATAR OPEN SINGLES DRAW | OOP (-1h)| TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Εκπληκτική αρχή για Βαβρίνκα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα