Ποδαρικό με νίκη και 45 άσους o Νικ! – VIDEO

11:01 1/1/2019 - Πηγή: Tennis24
Με νίκες επέστρεψαν στα courts Νικ Κύργιος και Άντι Μάρει, στη 2η ημέρα των αγώνων στο Brisbane International

Δύο από τους τοπ τενίστες που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά το 2018, επέστρεψαν δυναμικά στο ATP Tour και ξεκίνησαν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους στο πρώτο επίσημο τουρνουά της σεζόν, στο Queensland.

Στην κατάμεστη Pat Rafter Arena, ο Νικ Κύργιος κατάφερε να λυγίσει την αξιόμαχη αντίσταση του Ράιαν Χάρισον, στο rematch του περσινού τελικού στο Μπρισμπέιν.

Ο

υπερασπιστής του τίτλου, έβγαλε 45 άσους σε 2 ώρες και 8 λεπτά αγώνα, επικρατώντας στις λεπτομέρειες με 7-6(5), 5-7, 7-6(5) του Αμερικανού ο οποίος έσωσε και τα πέντε break points του Κύργιου, αλλά δεν κατάφερε να πάρει εκδίκηση για την ήττα στον περσινό τελικό.

Όπως ήταν φυσικό και μας είχε προειδοποιήσει και ο ίδιος, ο Κυργιος παρουσιάστηκε “σκουριασμένος” ειδικά στα ράλι από τη βασική γραμμή, απόρροια της αγωνιστικής απραξίας των τελευταίων μηνών αλλά και της “χαλαρής” προετοιμασίας που μάλιστα επηρεάστηκε και από το απρόσμενο δάγκωμα αράχνης, παραμονή Χριστουγέννων.

Ο 23χρονος Ελληνοαυστραλός, έκανε αρκετά αβίαστα λάθη, έβγαλε τα γνωστά του νεύρα, ωστόσο είχε σε μεγάλη ημέρα το σερβίς του το οποίο τον κράτησε ζωντανό στις κρίσιμες στιγμές, σφραγίζοντας το ραντεβού με τον Ζέρεμι Σαρντί στο 2ο γύρο.

Λίγο νωρίτερα, ο Άντι Μάρει στεναχώρησε τους Αυστραλούς αποκλείοντας τον Τζέιμς Ντακγουορθ, στην επιστροφή του στα courts μετά το πρόωρο τέλος στην προηγούμενη σεζόν.

Ο Σκωτσέζος, έσωσε τα τέσσερα από τα πέντε break points του αντιπάλου του, στην ελεγχόμενη νίκη με 6-3, 6-4 επί του 26χρονου Αυστραλού και έκλεισε το δύσκολο ραντεβού με το Νο4 του ταμπλό, Ντανίλ Μεντβέντεφ στη φάση των “16” του θεσμού.

“Ένιωσα λίγο άβολα αλλά δεν με ενόχλησε καθόλου το ισχίο μου, σε καμιά μου κίνηση στο court. Ήμουν νευρικός αλλά μου αρέσουν τα νεύρα. Σήμερα ένιωσα καλύτερα απ’ότι όταν ήμουν στα μέσα της προηγούμενης σεζόν” είπε ο Άντι Μάρει στη συνέντευξη Τύπου.

Τρίτη 1/1 – 1ος Γύρος Brisbane International, Άνδρες

Tsonga (France) beat Kokkinakis (Australia) 7-6(6), 6-4
Kyrgios (Australia) beat Harrison (USA) 7-6(5), 5-7, 7-6(5)
Murray (Great Britain) beat Duckworth (Australia) 6-3, 6-4
De Minaur (Australia) beat Popyrin (Australia) 6-2, 6-2
Chardy (France) beat Struff (Germany) 4-6, 6-3, 6-4
Kudla (USA) beat Fritz (USA) 7-6(5), 6-7(2), 6-4
Thompson (Australia) beat Bolt (Australia) 6-3, 6-0

BRISBANE INTERNATIONAL DRAW | OOP (+7h)

The post Ποδαρικό με νίκη και 45 άσους o Νικ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα