Μια ανάσα από τον τελικό η Ελβετία διά χειρός Benderer!

16:23 1/1/2019 - Πηγή: Tennis24
Μπελίντα Μπένσιτς και Ρότζερ Φέντερερ συνδύασαν ουσία και θέαμα στον αγώνα διπλού κόντρα στο δίδυμο Γουίλιαμς-Τιάφο που έκρινε το tie της ημέρας στο ζευγάρι Ελβετία-Η.Π.Α. Μια ανάσα από τον τελικό του Hopman Cup οι Ελβετοί!

Ενώ απομένει ακόμα ένα tie για τον round robin γύρο για την Ελβετία (αυτό κόντρα στην Ελλάδα των Τσιτσιπά-Σάκκαρη), η χώρα του

τεράστιου Ρότζερ Φέντερερ βρίσκεται μια ανάσα από τον τελικό ενός ακόμα Hopman Cup!

Το ματς του διπλού έκρινε την κατάσταση σε ακόμα ένα tie καθώς προηγήθηκε μια ακόμα αστραπιαία νίκη του Φέντερερ κόντρα στον Τιάφο ενώ, στο δεύτερο ματς της μέρας, η Σερίνα Γουίλιαμς ήταν διπρόσωπη αλλά τελικά κέρδισε με ανατροπή τη 21χρονη Μπελίντα Μπένσιτς με 4-6, 6-4, 6-3 για να ισοφαρίσει την κατάσταση για τις Η.Π.Α.

Ακολούθησε ένας πολύ διασκεδαστικός αγώνας διπλού με την κόντρα του Ρότζερ Φέντερερ απέναντι στη Σερίνα Γουίλιαμς με την ομάδα του Ελβετού, συνεπικουρούμενος από την Μπένσιτς, να επικρατεί στο τέλος με 4-2, 4-3(3) των Γουίλιαμς-Τιάφο και, έχοντας κερδίσει και τα δύο tie που έχουν δώσει κόντρα σε Μεγάλη Βρετανία και Η.Π.Α. βρίσκονται ήδη στα ημιτελικά ανεξαρτήτως του τι θα γίνει με την Ελλάδα!

Η μόνη χώρα που μπορεί να ανακόψει τον δρόμο της Ελβετίας προς τον τελικό είναι η…Ελλάδα!

Η Ελβετία χρειάζεται μία νίκη στο tie κόντρα στην Ελλάδα των Τσιτσιπά-Σάκκαρη για να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου και να προκριθεί ως πρώτη από το Group A στον τελικό του Hopman Cup!

Ωστόσο, αν η χώρα μας καταφέρει να κερδίσει με 3-0 την Ελβετία, ένα εξαρχής πολύ δύσκολο εγχείρημα, τότε αυτή θα “γράψει ιστορία” αποκλείοντας τη χώρα του τεράστιου Ρότζερ Φέντερερ παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό στο “νήμα”!

Κώστας Αϊτάκης

The post Μια ανάσα από τον τελικό η Ελβετία διά χειρός Benderer! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα