Με ντροπιαστική ήττα μπήκε το νέο έτος για την Οσταπένκο

12:21 1/1/2019 - Πηγή: Tennis24
Δεν θα μπορούσε να της μπει χειρότερα η νέα χρονιά. Η Γέλενα Οσταπένκο στο ντεμπούτο της φέτος κέρδισε μόλις δυο γκέιμς κόντρα στη Μόνικα Νικουλέσκου και αποχαιρέτησε πρόωρα το Shenzhen Open της Κίνας…

Πολύ άσχημη εμφάνιση και ήττα-αποκλεισμός για την νεαρή Λετονή, που δεν στάθηκε ούτε στο παραμικρό, στο ύψος των περιστάσεων κόντρα στην έμπειρη Ρουμάνα Μόνικα Νικουλέσκου, στην μεταξύ τους αναμέτρηση για τον 1ο γύρο του Shenzhen Open.

Η

31χρονη, Νο99 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, χρειάστηκε μόλις 52 λεπτά για να υπερκεράσει το εμπόδιο της Οσταπένκο, κερδίζοντας την με το εμφατικό 6-0, 6-2. Στον 2ο γύρο της διοργάνωσης η Νικουλέσκου θα παίξει κόντρα στην Κριστίνα Πλίσκοβα.

Η Τσέχα από την πλευρά της αν και δυσκολεύτηκε αφάνταστα στο ντεμπούτο της, απέναντι στην Κινέζα Σουάι Πενγκ, εκμεταλλεύτηκε το πρόβλημα τραυματισμού της 32χρονης και προκρίθηκε στην επόμενη φάση, μετά από δυόμιση γεμάτα σετ.

Πιο συγκεκριμένα, η Πενγκ εγκατέλειψε όταν το σκορ ήταν 3-6, 7-6(6), 3-3.

Η Βέρα Ζβονάρεβα με τη σειρά της, “σφράγισε” το εισιτήριό της για τον 2ο γύρο του Όπεν της Σένζεν, κερδίζοντας την πολύ επικίνδυνη Σέρβα Ιβάνα Γιόροβιτς στα τρία σετ. Τελικό αποτέλεσμα, 7-5, 4-6, 6-4.

Σοράνια Κιρστέα και Άλισον Ρίσκε κέρδισαν και αυτές, την Πολίν Παρμεντιέρ και την Εβγκένια Ρόντινα αντίστοιχα, και πέρασαν στον 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Τρίτη 1/1 – 1ο; Γύρος Shenzhen Open, Γυναίκες

Niculescu (Romania) beat Ostapenko (Latvia) 6-0, 6-2
Zvonareva (Russia) beat Jorovic (Serbia) 7-5, 4-6, 6-4
Kr.Pliskova (Czech Republic) beat Peng (China) 3-6, 7-6(6), 3-3 ret.
Cirstea (Romania) beat Parmentier (France) 6-2, 6-2
Riske (USA) beat Rodina (Russia) 4-6, 6-2, 6-3
Kudermetova (Russia) beat Pavlyuchenkova (Russia) 6-2, 1-6, 6-2

SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Με ντροπιαστική ήττα μπήκε το νέο έτος για την Οσταπένκο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα