Ελεγχόμενα στην 8αδα ο Νόλε – VIDEO

Με straight sets νίκη επί του γηπεδούχου Γκο Σοέντα, συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο Japan Open ο Νόβακ Τζόκοβιτς

Μια καλή προπόνηση, είχε την ευκαιρία να κάνει ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο δεύτερο αγώνα του στο ATP 500 του Τόκιο.

Αντιμετωπίζοντας τον wild card, Νο133 της παγκόσμιας κατάταξης, ο Σέρβος πρωταθλητής έπαιξε όσο χρειαζόταν για να φτάσει στη νίκη με 6-3, 7-5 μετά από 1 ώρα και 35 λεπτά.

Έτσι, εξασφάλισε την είσοδό

του στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης, όπου θα έχει το πρώτο του δυνατό τεστ, κόντρα στον Λούκας Πουίγ. Ο Γάλλος, Νο5 του ταμπλό, κέρδισε άνετα 6-1, 6-2 τον Γιοσιχίτο Νισιόκα στο τελευταίο ματς της ημέρας.

Ο Νόλε θα μπορούσε να είχε τελειώσει νωρίτερα το ματς, αν εκμεταλλευόταν το προβάδισμα με break (5-3) και τα τρία match point στο 4-5 του 2ου σετ, την ώρα που ο Σοέντα σέρβιρε για να παραμείνει στο ματς.

Ο 35χρονος Ιάπωνας έδειξε μαχητικότητα και έπαιξε πολύ καλά με την πλάτη στον τοίχο, παρακινούμενος από τους συμπατριώτες του στην εξέδρα, ωστόσο ο Τζόκοβιτς σφράγισε τη νίκη χωρίς απώλειες και συνέχισε το νικηφόρο comeback μετά τον τραυματισμό του στο US Open.

Το πρόβλημα στον ώμο, δεν φαίνεται να απασχολεί τον 32χρονο Σέρβο που είχε 10 άσους στο ματς (δύο double fault) και ικανοποιητικά ποσοστά ευστοχίας στο 1ο σερβίς.

Soeda from another zip code #rakutenopen pic.twitter.com/CD33RsRk8k

Tennis TV (@TennisTV) October 2, 2019

Νωρίτερα, ο Νταβίντ Γκοφάν πέτυχε δύσκολη νίκη με σπουδαία ανατροπή 1-6, 7-6(8), 6-0 επί του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, σώζοντας τρία match points του Ισπανού και θα αντιμετωπίσει τον Ντένις Σαποβάλοφ στο 2ο γύρο.

Μεγάλη νίκη σημείωσε και ο Νοτιοαφρικανός, Λόιντ Χάρις με 6-3, 6-7(6), 7-6(8) επί του Άλεξ ντε Μινόρ, με δύο σωσμένα match points!

JAPAN OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+6h)

The post Ελεγχόμενα στην 8αδα ο Νόλε – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα