Ειλικρινής με την ομάδα μου!

Ο Ρότζερ Φέντερερ στάθηκε στην πολύ ειλικρινή σχέση που έχει με το team του ως έναν από τους παράγοντες που έχει συντελέσει στην επιτυχία του ενώ πιστεύει πως παίζει πολύ διαφορετικό τένις σε σχέση με 3-4 χρόνια πριν.

Πολύ ικανοποιημένος από την επάνοδό του στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, ο Ρότζερ Φέντερερ αποδεικνύει πως ακόμα όχι μόνο “το έχει” αλλά είναι ο καλύτερος στη δουλειά!

Πού ακριβώς βρίσκει το κίνητρο για να συνεχίσει να γράφει ιστορία με τον τρόπο που το κάνει;

“Το ότι μπορώ να κερδίζω τίτλους μετά από τόσα χρόνια στο

τουρ! Η χαρά του να παίζω μπροστά σε κοινό! Πόσες φορές ή χρόνια θα κρατήσει ακόμα, δεν ξέρω. Το πάω σεζόν με σεζόν. Μου αρέσει η προπόνηση. Οι νίκες κόντρα σε κορυφαίους παίκτες και η προετοιμασία για τα μεγάλα τουρνουά γίνονται όλο και πιο σημαντικά για μένα” παρέθεσε ο “Βασιλιάς”.

“Βλέπω επίσης και αν μπορώ να εξελιχθώ περαιτέρω! Προσπαθώ ακόμα να εφαρμόσω όσα μου έχουν πει προπονητές εδώ και πολλά χρόνια. Πιστεύω ότι παίζω τελείως διαφορετικά σε σχέση με 3-4 χρόνια πριν” πρόσθεσε.

“Ο τραυματισμός το 2016 ήταν ένα διάλειμμα αλλά και μια επαναξιολόγηση. Φυσικά και είχα αμφιβολίες για το αν θα κατάφερνα να κερδίσω όσα κέρδισα μετά. Αλλά δεν αμφέβαλλα ότι θα μπορούσα να ξαναπαίξω στο 100%. Κλειδιά για την επιτυχία μου είναι δύο πράγματα: είμαι ταπεινός και ειλικρινής με την ομάδα μου” κατέληξε ο Μαέστρος που αναμένεται να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο Indian Wells.

Κώστας Αϊτάκης

The post Ειλικρινής με την ομάδα μου! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα