Ντιέγκο ο εξολοθρευτής! – VIDEO

Πανάξιος πρωταθλητής στο 500αρι τουρνουά του Ρίο ντε Τζανέιρο, ο Ντιέγκο Ζβάρτσμαν

Ο Φερνάντο Βερντάσκο ερχόταν με τρομερή ορμή και ψυχολογία στον τελικό του Rio Open, ωστόσο ο πολυμήχανος Ντιέγκο Ζβάρτσμαν εξουδετέρωσε όλα τα όπλα του πολύπειρου Ισπανού και τον κέρδισε κατά κράτος στον μεγάλο τελικό του χωμάτινου τουρνουά στη Βραζιλία!

To No23 της παγκόσμιας κατάταξης, έπιασε σπουδαία απόδοση στο τελευταίο ματς της εβδομάδας και επιβλήθηκε με 6-2, 6-3 του Βερντάσκο ο οποίος προερχόταν από μεγάλες και εντυπωσιακές

νίκες μέσα στο τουρνουά, αποκλείοντας τους Τιμ και Φονίνι σε προημιτελικά και ημιτελικά αντίστοιχα.

Ο 25χρονος Σβάρτσμαν, αποδείχθηκε ιδιαίτερα ανθεκτικός στις πολλές ευκαιρίες για break του αντιπάλου του, σώζοντας τα 8 απο τα 9 break point του αριστερόχειρα Μαδριλένου ενώ ο ίδιος ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικός με τέσσερα break σε πέντε προσπάθειες!

Ήταν ο δεύτερος και σημαντικότερος τίτλος στην καριέρα του Ντιέγκο Ζβάρτσμαν ο οποίος είχε πάρει το βάπτισμα του πυρός στην Κωνσταντινούπολη το 2016 και μετά την πορεία στο Ρίο, θα σκαρφαλώσει στο career high No18 της παγκόσμιας κατάταξης, συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία στο tour.

“Δεν περίμενα ποτέ να βρίσκομαι εδώ με αυτό το τρόπαιο στα χέρια. Είναι μια σπουδαία εβδομάδα για μένα. Όλα πήγαν τέλεια, κάθε παιχνίδι, κάθε σετ, έπαιξα το καλύτερό μου τένις και είμαι πολύ χαρούμενος” είπε ο Σβάρτσμαν που δεν απώλεσε κανένα σετ ολόκληρη την εβδομάδα.

“Για μένα ήταν σημαντικό σήμερα να επιστρέψω όσο το δυνατόν περισσότερες μπάλες στο αντίπαλο court, προσπαθώντας να συγκεντρωθώ σε κάθε πόντο. Στο τέλος, ο Φερνάντο φάνηκε λίγο κουρασμένος και για μένα ήταν σημαντικό γιατί ήμουν φρέσκος”

Ο Βερντάσκο, αγωνιζόταν στον 23ο τελικό της καριέρας του και συνέχισε το αρνητικό ρεκόρ που έχει σε τελικούς ATP με 7-16 νίκες/ήττες.

RIO OPEN DRAW

The post Ντιέγκο ο εξολοθρευτής! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα