Αντεπίθεση ΠΑΟΚ με νομικές ενέργειες βάσει του φύλλου αγώνα

Η επόμενη μέρα των όλων όσων έγιναν χτες στην Τούμπα, αναμένονταν με αγωνία και κυρίως η αντίδραση του ΠΑΟΚ. Αυτή ήρθε σήμερα το μεσημέρι, με τη γνωστοποίηση πληθώρας (αντι)δράσεων σε όλα τα επίπεδα. Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» επικαλούνται το φύλλο αγώνα, σύμφωνα με το οποίο, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, δεν πήγε στο ιατρείο του αγώνα να εξεταστεί παρά στα αποδυτήρια της ομάδας του, όπου κι εξετάστηκε μετά από την πάροδο – τουλάχιστον – 15 λεπτών από
τον ιατρό του αγώνα.

Τονίζουν δε, πως η γνωμάτευση του συγκεκριμένου ιατρού έκανε λόγο για αμυχή στο εσωτερικό του άνω χείλους, που επέτρεπε την απρόσκοπτη παρουσία του στον πάγκο της ομάδας του για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης. Παράλληλα, επισημαίνεται πως ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε να πάει για περαιτέρω εξετάσεις με συνέπεια να μην μπορεί να εκκινήσει ο αγώνας. Κι όλα αυτά ενώ, όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα, ο Ολυμπιακός αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με δική του πρωτοβουλία και χωρίς να έχει αποφασίσει κάτι τέτοιο ο διαιτητής.

Παράλληλα δε μένουν μόνον σ’ αυτά, καθώς έχοντας στα χέρια τους τη σχετική λίτσα που είναι υποχρεωμένες και παραδίδουν οι ομάδες στη Λίγκα εβδομήντα πέντε λεπτά πριν από την έναρξη του εκάστοτε αγώνα, στο όνομα του προπονητή της σχετικής λίστας του Ολυμπιακού, υπάρχει αυτό του Χρήστου Κόντη κι όχι του κ. Γκαρθία, υποστηρίζουν πως ο Ισπανός τεχνικός δεν είχε δικαίωμα εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, αν και το – προφανές – λάθος διορθώθηκε ετεροχρονισμένα (σ.σ. περί τα σαράντα πέντε λεπτα πριν από τη σέντρα) κάτι που – όπως υποστηρίζουν – δεν προβλέπεται βάσει κανονισμών κι είναι παράνομο.

Για όλα τα παραπάνω, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καταθέσει ένσταση για αντικανονική μη τέλεση του αγώνα με υπαιτιότητα του Ολυμπιακού, ζητώντας – τουλάχιστον – τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, ενώ προτίθενται να καταθέσουν μήνυση στον Ισπανό τεχνικό για απάτη. Το μόνον σίγουρο είναι πως η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.
Keywords
Τυχαία Θέματα