Σε αγωνιστική διάθεση ο Ράφα! – VIDEO

“Νιώθω έτοιμος και γι’αυτό είμαι εδώ”

Πανέτοιμος να επιστρέψει στη δράση, μετά τον τραυματισμό του στο ισχίο που του στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσει τον δεύτερο τίτλο του στη Μελβούρνη, δηλώνει ο Ράφαελ Ναδάλ από το Ακαπούλκο όπου βρίσκεται για την έναρξη του Abierto Mexicano Telcel!

Ο 31χρονος Ισπανός που έχασε την πρωτιά στην παγκόσμια κατάταξη την προηγούμενη εβδομάδα από τον Ρότζερ Φέντερερ, θα προσπαθήσει αρχικά να υπερασπιστεί τους 300 περσινούς βαθμούς από τη συμμετοχή

του στον τελικό του Ακαπούλκο προκειμένου να ξαναμπεί γερά στη διεκδίκηση του Νο1 τον Μάρτιο, κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων Masters της χρονιάς σε Indian Wells και Μαϊάμι.

Το πιο σημαντικό, όμως, για τον Ναδάλ δεν είναι το Νο1 αλλά να είναι υγιής και να χαίρεται το παιχνίδι…

“Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Έχω ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και ότι έγινε στη Μελβούρνη. Ξεκουράστηκα για δύο εβδομάδες και μετά δούλεψα σκληρά στην αποθεραπεία. Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησα να προπονούμαι σκληρά. Νιώθω έτοιμος.

“Οι τραυματισμοί είναι μέρος της καριέρας μου. Δεν ήταν η πρώτη φορά. Φυσικά και είναι δύσκολο, ειδικά σε αυτό το σημείο όταν νιώθεις έτοιμος να αγωνιστεί σε τοπ επίπεδο. Ήταν καλή ευκαιρία για μένα στην Αυστραλία όμως συνέβη και δεν μπορώ να το αλλάξω ούτε να παραπονεθώ. Πρέπει να συνεχίσω να προσπαθώ, να δουλεύω…” είπε ο Ναδάλ σε δηλώσεις του από το Ακαπούλκο.

Υπερασπιστής του τίτλου στο Μεξικό, είναι ο Σαμ Κουέρι ο οποίος κέρδισε πέρυσι τον Ράφα Ναδάλ στον τελικό.

Ο Ισπανός θα έχει την ευκαιρία να πάρει εκδίκηση από τον ντεφορμέ Big Sam, αφού διασταυρώνονται στα προημιτελικά του hard court θεσμού.

Πάντως, η κλήρωση του Abierto Mexicano Telcel δεν είναι και η ιδανική για τον Ναδάλ, αφού στο πρώτο ματς θα χρειαστεί να κερδίσει τον συμπατριώτη του και πολύ επικίνδυνο στις γρήγορες επιφάνειες, Φελισιάνο Λόπεζ.

Στο κάτω μέρος, βέβαια, παρατηρείται συνωστισμός αστέρων με τους 2-Α.Ζβέρεφ, 3-Τιμ, 6-Ντελ Πότρο και Νισικόρι να ετοιμάζονται για σκληρές μάχες επί μεξικανικού εδάφους!

ABIERTO MEXICANO DRAW | OOP (-8h) | TV SCHEDULE

The post Σε αγωνιστική διάθεση ο Ράφα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα