Υπερασπίστηκε τον τίτλο της – VIDEO

09:01 8/4/2019 - Πηγή: Tennis24
Πρώτος τίτλος μετά από 12 μήνες για την Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα που κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Abierto GNP Seguros

To Μεξικό της πάει…

Η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα υπερασπίστηκε με επιτυχία τον τίτλο της στο Μοντερέι, κερδίζοντας στον τελικό την τραυματία Βικτόρια Αζαρένκα η οποία αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το ματς, στα μέσα του 2ου σετ.

Το Νο2 του ταμπλό, ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του αγώνα και στο 6-1, 3-1 είδε την αντίπαλό της να εγκαταλείπει την προσπάθεια, με πρόβλημα τραυματισμού

στο δεξί πόδι.

#Tenis En la final del WTA de Monterrey, Victoria Azarenka se retiró debido a una lesión cuando Garbiñe Muguruza ganaba 6-1 y 3-1.

La española se consagró bicampeona del certamen mexicano.pic.twitter.com/3pGoXWQlgZ

ABC Deportes (@ABCDeportes) 7 Απριλίου 2019

“Είναι κρίμα που δεν μπορούσα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό σήμερα, όμως έβαλα τα δυνατά μου” είπε με δάκρυα στα μάτια η Αζαρένκα, στην τελετή απονομής.

“Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον γιο μου τον Λεό που δεν είναι εδώ με εμένα σήμερα. Θα ήθελα πολύ να ήταν εδώ να μοιραστώ τη στιγμή γιατί είναι ξεχωριστή” πρόσθεσε η Λευκορωσίδα που αποθεώθηκε απ’το Μεξικανικό κοινό.

Ο τελικός δεν χρίζει περαιτέρω ανάλυσης αφού παρά την φιλότιμη προσπάθεια της Αζαρένκα, η διαφορά ετοιμότητας των δύο ήταν πολύ μεγάλη.

Ήταν ο πρώτος τελικός της Αζαρένκα μετά από τρία χρόνια ενώ η Μουγκουρούθα κατέκτησε τον 7o τίτλο της και πρώτο μετά από 12 μήνες.

“Είναι ωραίο συναίσθημα να υπερασπίζεσαι τον τίτλο σου. Ποτέ δεν είναι εύκολο” είπε η Ισπανίδα στην τελετή απονομής.

ABIERTO GNP SEGUROS DRAW

The post Υπερασπίστηκε τον τίτλο της – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα