Θρίαμβος Κις στο Τσάρλεστον – VIDEO

22:11 7/4/2019 - Πηγή: Tennis24
Με μια σπουδαία εμφάνιση, η Μάντισον Κις κέρδισε την Καρολίν Βοζνιάκι στον φετινό τελικό του Charleston και επέστρεψε στους τίτλους μετά από μια διετία!

“Αφεντικό” του φετινού Charleston είναι η Μάντισον Κις!

Η 24χρονη Αμερικανίδα παρέδωσε μαθήματα επιθετικού τένις όλη την εβδομάδα στη Νότια Καρολίνα και με μια μεγαλειώδη εμφάνιση

στον μεγάλο τελικό της Κυριακής, κέρδισε την Καρολίν Βοζνιάκι με 7-6(5), 6-3 επιστρέφοντας στους τίτλους μετά από καιρό.

Και συγκεκριμένα από το Στάνφορντ το 2017 ενώ πλέον φτάνει τους τέσσερις τίτλους καριέρας, μια συγκομιδή που φαντάζει ακόμα “φτωχή” για το πλούσιο ταλέντο της!

Αυτή ήταν μάλιστα η πρώτη επικράτησή της εις βάρος της Βοζνιάκι σε τρεις αγώνες και ήρθε στο καλύτερο δυνατό χρονικά σημείο, σε έναν τελικό WTA!

H 28χρονη Δανέζα, που είχε το 2017 ένα αρνητικό σερί έξι χαμένων τελικών, μένει ακόμα μία φορά με τη χαρά της συμμετοχής σε ένα ματς που κρίνει τίτλο αλλά ήταν η καλύτερη της εβδομάδα μετά από αρκετό καιρό στο τουρ, μία πολύ καλή αρχή για τη χωμάτινη σεζόν που ξεκίνησε.

Μετά από μια ανταλλαγή break στην αρχή του ματς, οι δύο τενίστριες πήγαν χεράκι-χεράκι σε όλο το πρώτο σετ με την Κις να είναι σαφέστατα αυτή που έλεγχε τα ράλι με την Βοζνιάκι να κάνει καλή δουλειά αντλώντας λάθη από την Αμερικανίδα με τις αμυντικές της δεξιότητες.

Όλα κρίθηκαν στο tie break στο οποίο η Κις μετέτρεψε το 2-3 σε 6-3 και παρότι έχασε τα πρώτα δύο set point (στο σερβίς της), τελείωσε το σετ στο σερβίς της Βοζνιάκι με έναν άπιαστο backhand winner.

Με ορμή από το πρώτο σετ, η Κις πίεσε αφόρητα το σερβίς της Βοζνιάκι σε όλο το δεύτερο σετ πετυχαίνοντας το πολυπόθητο break στο 3-2.

Δεν απειλήθηκε καθόλου στο σερβίς της και με σχετική άνεση επέστρεψε στα πολύ καλά αποτελέσματα, μένει όμως να δούμε πόση σταθερότητα θα δείξει στη συνέχεια, ένα κομμάτι στο οποίο δεν τα έχει πάει καλά στο παρελθόν.

A special thank you to the @VolvoCarOpen, who always makes me feel at home. I love the support I get from everyone here in Charleston and now that I have a key to the city I can’t wait to come back next year pic.twitter.com/MD1titKCQQ

— Madison Keys (@Madison_Keys) 7 Απριλίου 2019

Κυριακή, 7/4: Τελικός Volvo Car Open
Keys (USA) beat Wozniacki (Denmark) 7-6(5) 6-3

VOLVO CAR OPEN SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Θρίαμβος Κις στο Τσάρλεστον – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα