ΑΕΚ: Χάνει δύο ματς πρωταθλήματος ο Λιβάια

13:16 8/4/2019 - Πηγή: Sportime

Τρεις αγωνιστικές έμειναν για το τέλος του πρωταθλήματος στην ΑΕΚ και ο Μάρκο Λιβάια θα χάσει τις δύο!

Στο παιχνίδι της Ενωσης με την Ξάνθη στα Πηγάδια ο Κροάτης επιθετικός είδε την κίτρινη κάρτα στο 86ο λεπτό και έτσι έφτασε τις επτά κίτρινες στο πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να χάσει τα δυο από τα τρία τελευταία ματς του πρωταθλήματος. Πλέον,

ο προπονητής της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ, θα πρέπει να αποφασίσει σε ποια από τα παιχνίδια με την Λαμία (εκτός), την Λάρισα (εντός) και τον Λεβαδειακό (εκτός) θα απουσιάσει ο Κροάτης ποδοσφαιριστής.

Το βάρος στο Κύπελλο

Τα παιχνίδια βέβαια δεν έχουν ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία, μιας και η ΑΕΚ έχει κλειδώσει την τρίτη θέση και δεν διεκδικεί κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα, ούτε απειλείται από τις ομάδες που την ακολουθούν στην τέταρτη θέση. Και έτσι το βάρος για τον Χιμένεθ αναφορικά με τη διαχείριση του έμπειρου Λιβάια θα πέσει στον δεύτερο ημιτελικό με τη Λαμία (μετά το 2-0 στο ΟΑΚΑ), αλλά και τον επικείμενο τελικό με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ στις 11 Μαΐου.

Ο Κροάτης μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί σε 35 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με την ΑΕΚ έχοντας σκοράρει 11 γκολ και έχει μοιράσει 7 ασίστ σε περίπου 2.700 αγωνιστικά λεπτά.

The post ΑΕΚ: Χάνει δύο ματς πρωταθλήματος ο Λιβάια appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα